Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 2 apr 2023
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 april tot 9 april 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 3 april tot 9 april 2023

Maandag 3 april

Maan nog in Maagd + Mercurius naar Stier (tot 21 april)

Mocht je nog niet zeker zijn hoe je de komende week door gaat komen, dan zal de maan in Maagd je vandaag nog verlichting en invulling hiervoor geven! De maan heeft invloed op onze emoties en het onderbewustzijn en wanneer zij in een nuchter sterrenbeeld zoals Maagd staat, zorgt onze rationele modus ervoor dat we meer focus en overzicht zullen hebben.

Daarnaast zorgt Maagd ervoor dat we onze prioriteiten helder voor de geest kunnen halen, waardoor to-do lijstjes vandaag nog jouw beste vriend zullen zijn zodat je je hoofd toch nog een beetje leeg kan maken. Een dag dus om te besteden met werkgerelateerde zaken of andere saaie onderwerpen, zoals het doen van je belasting! Niet gezellig, wel fijn om je hoofd een beetje tot rust te brengen.

Qua communicatie blijven we in de nuchtere sferen omdat de planeet van communicatie, analyse en nadenken naar Stier verhuist. Dat is net zo’n aards sterrenbeeld als dat Maagd is en heeft dus een praktische manier van denken en doen. Stier helpt ons om de emoties van de logica te scheiden door zijn nuchtere kijk waardoor we onze grenzen beter naar anderen kunnen communiceren en sommige beslissingen makkelijker kunnen maken.

Sommige, want niet alle beslissingen zullen makkelijk zijn als Mercurius in dit koppige sterrenbeeld staat. Beslissingen die mogelijk risico’s kunnen opleveren of spannend aanvoelen zijn beslissingen waar je alles behalve aan gaat meewerken.

Dit kan daarbij best pittige discussies opleveren als jij tijdens deze periode voor het blok wordt gezet om buiten je comfortzone te gaan. It’s a no, aldus de conservatieve Stier. Maar mocht je geïnteresseerd zijn om de beleggingswereld in te gaan, dan zou dit best een goed moment kunnen zijn nu de voorzichtige Stier je helpt om geen grote, onvoorzichtige financiële keuzes te maken. Ogen op het lange termijndoel dus!

Dinsdag 4 april

Maan naar Weegschaal

Om ons alvast voor te bereiden op de volle maan die komen gaat, wennen we vandaag alvast aan de energie van de maan in Weegschaal. Een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we behoefte hebben aan rust, vrede en fijne relaties. We streven hierbij het voorbeeldleven na, een leven waarin alles perfect en volmaakt lijkt te zijn. Niet dat we heel erg naïef zijn, maar we willen graag zo min mogelijk stress ervaren door een harmonieus leven te hebben.

Dit kan er de komende dagen best voor zorgen dat je meer conflictmijdend zal zijn als het vuur te heet wordt of de neiging hebt om meer comprissen te maken. Een fase dus waarbij we minder egoistisch zullen zijn om meer in harmonie met anderen te kunnen leven.

Donderdag 6 april

Volle maan in Weegschaal

Het hoogtepunt van de maand staat ons weer te wachten als een bom aan energie, letterlijk, want de maan staat nu zo fel aan de hemel te stralen dat we er niet om heen kunnen. Tijdens de volle maan staat alles in het teken van reflecteren en afsluiten zodat je klaar bent voor een nieuw hoofdstuk in je leven. Deze volle maan staat in het teken van de balans terug vinden, omdat de volle maan wordt getekend door het sterrenbeeld Weegschaal waar ze in verblijft.

De volle maan in Weegschaal laat ons nadenken over op welke momenten we uit balans zijn en het gevoel met onszelf zijn kwijt geraakt. De zaken die ons in het verleden hebben afgeleid kunnen best eens terug omhoog komen zodat we de kans krijgen om dit eindelijk achter ons te laten.

Geen gemakkelijke volle maan dus, want we leren dat we problemen niet onder het tapijt kunnen blijven vegen. Vraag daarom de dagen rondom de volle maan niet teveel van jezelf, want je zal merken dat je emmertje sneller zal overlopen…

Vrijdag 7 april

Maan naar Schorpioen

Dat de volle maan emotioneel intens is, dat hebben we zeker gemerkt! Zal het vandaag een stuk beter voelen? Dat niet perse want de maan verhuist naar Schorpioen waardoor onze gevoelens nog sterker zullen spreken. Niet dat de Schorpioen ons daarmee straft, maar hij weet juist dat dit de beste leermeesters zijn.

We leren niks van een gemakkelijk leven, maar juist de momenten dat we hebben moeten doorzetten zullen de momenten zijn waar we later met trots op terug kijken. Hierdoor zal je merken dat je de komende dagen meer in je hoofd zal zitten omdat je allerlei zaken aan het overanalyseren bent.

Minder ruimte dus voor oppervlakkige zaken en meer interesse in de dingen die ons raken, zowel lastige emoties als intense passies die we voelen. Een tip om het wat luchtiger te maken is vooral om de passie van binnen op te zoeken, met of zonder partner…

Zondag 9 april

Maan naar Boogschutter

Na een paar intense, emotionele dagen met de maan in Schorpioen, brengt de maan in Boogschutter ons weer verlichting. We zijn minder bezig met zware onderwerpen maar zijn nu juist geïnteresseerd in de luchtige onderwerpen die ons weer hoop geven voor de toekomst. Niet alleen maar kattenfilmpjes aan het kijken dus, maar vooral denken aan de toekomst en welke dromen je graag waar wilt laten maken. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, dan zijn de dagen met de maan in Boogschutter perfect om je agenda te vullen met nieuwe avonturen!

Wij zijn benieuwd of deze weekhoroscoop voor jou klopt!

Dit kan de kosmische energie van februari voor jouw carrière betekenen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️