Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 28 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 april tot 5 mei

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 29 april tot 5 mei.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 april tot 5 mei

maandag 29 april

Venus verhuist naar Stier

De week trapt af met de verhuizing van Venus naar haar thuisbasis; Stier. Deze op en top vrouwelijke planeet van de liefde brengt harmonie in je relatie. De stabiele Stier zorgt dat je nergens anders wilt zijn dan waar je relationeel bent. Gevolg: je zit in een heerlijke flow en liefdes-glow. Het tegenstrijdige is dat je juist ook heel duidelijk ziet waar ruimte ligt voor verbetering, maar benader dat met geduld en zachtheid. 

Het samenspel van Venus en Stier maakt het ook een dag van de esthetiek. Heb je al langer je zinnen gezet op die mooie lamp voor boven de eettafel of die net iets te dure jurk? Jezelf hier op trakteren is ook een vorm van afstemming op het universum. Als dat geen goed excuus is 😉

Dinsdag 30 april

Mars verhuist naar Ram & maan in Waterman

Ook Mars verhuist vandaag naar haar thuisbasis; Ram. Ging je wel lekker op die vurige go-go-go mentaliteit van afgelopen Ram-seizoen? Pak vandaag dan lekker door. Benut de innovatieve energie van maan in Waterman om meer uitdagende projecten met een vers stel ogen te bekijken. 

Had jij bij het lezen van Venus in Stier bijna een ik-haak-af-momentje omdat het bij jou juist alles behalve flowed in de liefde? Gebruik jouw scherpe blik dan voor jouw liefdesleven. Wat mag en kan anders? Waak ervoor dat je niet in een negatieve gedachte loop verzandt, maar haal juist jouw ideaalplaatje voor ogen. En zet die actieve energie van Ram in om eerste stappen te zetten. Vraag een vriend(in) om een blind-date voor je op te zetten of maak bijvoorbeeld een afspraak met een relatiecoach.

Donderdag 2 mei

Pluto retrograde en Maan in Vissen

Pluto – planeet van dood, wedergeboorte en transformatie – gaat tot 11 oktober in retrograde. Dit betekent dat haar normaliter op de buitenwereld gerichte en conflict zoekende energie naar binnen keert. Dus maak je borst maar nat voor heel wat zelfkritiek deze periode. Dat dit gebeurt op het moment dat maan in Vissen staat kan heel wat tranen oproepen. De vraag om jezelf te stellen: welke droom mag ik laten varen, zodat er ruimte kan ontstaan voor een nog een mooiere droom?

Dit is niet de meest plezierige kosmische gebeurtenis, tenzij je fan bent van persoonlijke groei. Het feit dat Pluto op slakkentempo door het universum beweegt geeft je maanden lang de tijd om de spotlight te zetten op je innerlijke vernietigende processen. Pak die kans en onderzoek deze periode je triggers. Wanneer spreekt je innerlijke criticus? Waarom denk je dat dat is? Hou hiervan een lijstje bij in je telefoon.

Zaterdag 4 mei

Maan in Ram

Laat de introspectie van afgelopen dagen varen en geef die innerlijke criticus niet te veel speelruimte. Doe liever iets actiefs. Een dagje galerie- en terrashoppen bijvoorbeeld of ga op die blinddate. 

Dit was de weekhoroscoop van 29 april tot 5 mei, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

De leukste originele en duurzame moederdagcadeaus

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️