Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 28 november t/m 4 december 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 28 november

Maan nog in Waterman

Vandaag staat de maan nog een laatste dag in Waterman, waardoor we een stukje meer oplossingsgericht zullen nadenken. De maan speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zorgt ervoor dat we bewuster worden van de behoeftes die we hebben en van wat er in ons onderbewustzijn speelt. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de maan in staat, ervaren we haar energie anders. De energie van de maan in Waterman zorgt ervoor dat we graag gaan nadenken over oplossingen vanuit een behulpzame energie. Erg fijn om vandaag dus wat vaker bij te springen bij die collega in nood of te kijken wat je voor een ander kan betekenen.

Dinsdag 29 en woensdag 30 november

Maan naar Vissen

De Vissenmaan, misschien wel de meest magische energie die je kan verwachten. Tijdens deze fase ervaren we onze emoties en intuïtie sterker waardoor we een dieper kijkje krijgen in wat er in ons onderbewustzijn speelt. Hierdoor voelen we ons meer gesterkt en staan we open voor onze eigen kracht en spiritualiteit om de zaken waar we mee dealen op te lossen. Geen actieve energie dus waarbij we van alles moeten, maar juist een zachte energie die ons laat voelen dat het goed is om te voelen wat er speelt.

Donderdag 1 t/m zaterdag 3 december

Maan naar Ram

Mocht je de afgelopen dagen nog niet veel van de grond hebben gekregen, dan is de kans groot dat je een stuk energieker gaat voelen nu de maan in Ram zal verblijven. Deze vurige maanfase zorgt ervoor dat we ons onrustig gaan voelen als we stil blijven zitten omdat we kansen zien, in plaats van problemen. Hierdoor heb je zin om aan de slag te gaan en laat je jouw impulsiviteit meer stromen dan normaal. Goede dagen dus om initiatief te nemen en te laten zien dat ook jij leiding kan nemen.

Zondag 4 december

Maan naar Stier

Een fijne sensuele energie om het weekend mee af te sluiten, want nu de maan in Stier verblijft, ervaren we onze liefde sterker. We zijn meer in een ‘willen genieten’ fase waardoor je misschien minder productief bent dan dat je zou willen, maar wel in staat bent om in het nu te leven en stil te staan bij hoe fijn het is dat je hebt opgebouwd. Een warmhartige energie waarbij je een stukje beter voor jezelf zal zorgen. Tijd voor die mocktail dus!

Kerstetentjes op de planning? 6 x heerlijke mocktails (als je geen zin in de kater hebt)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️