Maannomade
Maannomade Horoscopen 26 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 november tot 3 december 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De week van 27 november tot 3 december 2023

Maandag 27 november

Volle maan in Tweelingen

We beginnen de week met een hoogtepunt, want tijdens de maandelijkse volle maan leren we om terug te kijken en ons open te stellen voor de inzichten die de maan voor ons in petto heeft.

Een volle maan die niet al te zwaar zal zijn, want de volle maan in Tweelingen herinnert ons er juist aan om jezelf vaker te vergeven zodat je verder kan gaan. Geen twijfels nadien omdat de volle maan in Tweelingen ons laat inzien dat het geen zin heeft om het leven zo zwaar te nemen omdat het te snel voorbij is.

Tijd dus om het leven met twee handen aan te grijpen, elke dag te genieten van een grapje tussendoor en juist wat vaker jouw sociale kant te laten zien. De volle maan leert je de lessen, jij hoeft vandaag alleen maar te luisteren.

Woensdag 29 november

Maan naar Kreeft

Na de volle maan laten we de indrukken bezinken als de maan naar Kreeft verhuist, waardoor we een sterkere behoefte voelen om ons terug te trekken uit de drukte en in veilige kringen onze zorgen te uiten.

We voelen onze emoties sterker en vinden het daardoor moeilijker om ze onder controle te houden waardoor je soms je emotionele kant laat zien. Niet makkelijk, maar de mensen om je heen kennen je beter dan dat. Durf je emoties daarom te laten zien en ga vooral het gesprek aan, niet alleen zal dit enorm opluchten maar helpt het ook verbindend.

Vrijdag 1 december

Maan naar Leeuw + Mercurius naar Steenbok (tot 13 december)

Nu de maand vol activiteiten voor de deur staat, is het de maan in Leeuw die het startschot geeft. In deze maanfase voelt alles groter, dramatischer en spannender aan waardoor we het leven nog sterker ervaren. Dit geeft een grotere behoefte om nieuwe prikkels te ervaren waardoor je er graag op uit gaat of gezien wilt worden.

Niet alleen ben jij het feest, maar ook zorg jij voor een fijne sfeer voor anderen die in een dipje zitten. Goede dagen om de grappen uit de mouw te schudden en jouw brutale kant meer naar voren te brengen als je wat meer zelfvertrouwen krijgt van de krachtige Leeuw.

Naast de maan verblijft ook Mercurius de komende tijd in een nieuw sterrenbeeld. Waar de maan er maar 2-3 dagen in verblijft, doet Mercurius dit een aantal weken. Als planeet van communicatie en denkvermogen is het Mercurius die ons helpt de zaken op orde te stellen voordat de vakantie begint.

In Steenbok worden we pragmatischer en  minder beïnvloed door emoties. Hierdoor kunnen we makkelijker analyses maken en zullen we keuzes maken op basis van rationele inzichten. Fijn voor de werkvloer, alleen minder fijn voor je relaties die niet echt baat hebben bij de kille kant die je meeneemt in gesprekken.

Zondag 3 december

Maan naar Maagd

Kijk, het weekend was weer een groot feest maar nu de maan naar Maagd verhuist is het tijd om weer wat routine erin te gooien.

Maagd helpt ons om prioriteiten te stellen waardoor we inzien dat het belangrijk is om zowel mentaal als lichamelijk beter voor onszelf te gaan zorgen. Tijd voor die groentesapjes en een wandeling in het park, maar ook tijd om aan de slag te gaan met de achterstallige klussen. Fijn om je hoofd leeg te maken…

Een nuchtere kijk op spiritualiteit volgens Michiel van Elk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️