Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 juni tot 2 juli 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop 26 juni tot 2 juli

Maandag 26 juni

Maan nog in weegschaal + Mercurius naar Kreeft (tot 11 juli)

De maan staat bekend om zijn invloed op onze emoties en ons onderbewustzijn en dankzij Weegschaal voelen onze emoties kalmer en minder extreem aan dan voorheen. Een fijn begin van de week waarin we rustig kunnen opstarten en ons kunnen focussen op samenwerkingen en het versterken van bestaande connecties. Een fase dus waarin we ons minder terug trekken en juist behoefte hebben aan contact met anderen om de energie luchtig te houden, wat zeer welkom is aangezien Mercurius de komende weken in Kreeft verblijft.

Mercurius geeft onze communicatie- en denkstijl een nieuwe kleur en wanneer ze een aantal weken in Kreeft verblijft leren we om onze emoties beter te verwoorden. Zelfs de meest koppige en nuchtere Stier zal zijn emoties beter onder woorden kunnen brengen of juist merken dat het lastiger is om cool te blijven als er grote gevoelens in het spel zijn.

Gevoelens kunnen we in deze tijd niet echt ontkennen omdat ze dankzij Kreeft extra mentale aandacht krijgen, waardoor je meer zal gaan mijmeren. Hierdoor zal focussen op belangrijke taken een stukje uitdagender zijn omdat je sneller afgeleid bent door datgene dat in je hoofd rondspookt. Absoluut tijd voor vakantie dus!

Woensdag 28 juni

Maan naar Schorpioen

Nu we dankzij Mercurius in Kreeft meer in onze gedachten vast zitten, worden we de komende dagen geholpen om de vastzittende gedachten te ontwarren. De maan in Schorpioen maakt ons onderbewustzijn een stuk analytischer waardoor er meer behoefte is aan rust door duidelijkheid te creëren.

Met de maan in Schorpioen worden we minder uitbundig omdat we sterkere behoeften hebben om meer rust om ons heen te creëren door onszelf meer op de achtergrond te plaatsen. Tijd dus om wat meer te graven wat je nou zo bezig houdt en hoe je meer rust voor jezelf kan creëren.

Vrijdag 30 juni

Maan naar Boogschutter

Na een paar dagen meer in ons hoofd te hebben gezeten, gaan we de komende dagen meer in het nu leven. We laten ons dankzij de maan in Boogschutter meer leiden door onze spontane kant. Boogschutter brengt als vurig sterrenbeeld passie weer terug in ons leven waardoor we ons meer op de voorgrond zullen gaan begeven.

De zomer is nu echt sterk aanwezig waardoor alles in ons lichaam schreeuwt dat we het leven willen ervaren in zijn volle glorie en meer in oplossingen zullen gaan denken dan in problemen. Een positieve tijd instelling dus, waardoor we dankzij Boogschutter altijd het licht aan het eind van de tunnel zullen gaan zien.

Zondag 2 juli

Maan naar Steenbok

Het leuke aan het leven is dat het vol verrassingen en afwisselingen zit. Na een paar dagen door de maan in Boogschutter positief naar de toekomst te hebben gekeken, komen we weer ten aarde als de nuchtere maan in Steenbok ons eraan herinnert hoe we de toekomst kunnen gaan inkleuren.

Niet alleen dromen, maar de mogelijkheden juist visualiseren en uittekenen. Een fase waarin je kan verdwalen in het vinden van nieuwe kennis terwijl je aan het verkennen bent hoe je dromen de praktijk in kan gaan brengen. Alhoewel het fijn kan zijn om je gedachten te focussen op deze praktische zaken, kan het ook frustrerend zijn als jij jezelf gaat vergelijken met de prestaties van anderen. Het is geen race, maar een reis lieve Bedrocker!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️