Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 december t/m 1 januari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 26 december

Maan nog in Waterman

Ook vandaag staat de maan nog in Waterman, met invloed op onze emoties en onderbewustzijn zorgt de maan in dit sterrenbeeld voor dat we een sterkere behoefte ervaren om met anderen een connectie aan te gaan.

We gaan extra goed op goede gesprekken waar we wat nieuws van leren, waardoor ook vandaag de gesprekken tijdens het diner alle kanten op zullen gaan. Saaie onderwerpen zullen niet aan bod komen met zo’n nieuwsgierig sterrenbeeld.

Dinsdag 27 december

Maan naar Vissen

De komende dagen is het goed om bewust rustiger aan te doen. Niet omdat het sowieso al beter voor je mentale gezondheid is na de drukke feestdagen, maar ook omdat de maan in Vissen je zacht maar duidelijk dwingt om een stapje terug te nemen.

Emoties en intuïties zijn tijdens deze maanfase sterker waardoor jij je energie beter daarvoor kan gebruiken, dan jezelf overvragen. Lekker met de flow mee gaan en kijken wat jij van de maan in Vissen gaat leren.

Donderdag 29 december

Maan naar Ram + Mercurius retrograde in Steenbok (tot 18 januari)

Na een paar dagen opladen is het tijd voor meer actie als de maan naar Ram verhuist, een passievol sterrenbeeld die ons helpt om weer in de actiemodus te komen. Perfect voor een actieve wandeling of rondje fietsen omdat we graag lichamelijk actief willen zijn om de drukke prikkels van de feestdagen achter ons te kunnen laten.

Naast de maan vindt er vandaag nog een belangrijk astrologisch fenomeen plaats, want Mercurius zal in retrograde gaan voor de komende weken. Mercurius is een planeet met invloed op onze manier van communiceren en analyseren en tijdens een retrograde fase werkt dit bij ons niet zo soepel als dat we zouden willen, waardoor we geneigd zijn om naar binnen te keren.

Nu de planeet retrograde komt te staan, wordt onze communicatie een stuk praktischer maar gaan we ook meer nadenken over de serieuzere zaken in het leven in plaats van de gewoonlijke koetjes en kalfjes. Een goed moment om ook op te letten dat je niet teveel mee gaat in de serieuze kant van deze fase, omdat het ook een sombere tijd kan gaan worden.

Zaterdag 31 december

Maan naar Stier

Op de laatste dag van het jaar verhuist de maan naar Stier, een perfecte overgang om het jaar af te sluiten. De maan zorgt er in dit nuchtere sterrenbeeld voor dat we niet te emotioneel zullen zijn en vooral behoefte gaan hebben om te genieten.

Deze maanfase maakt ons praktischer, maar ook echte Bourgondiërs waardoor de champagne en oliebollen nog lekkerder zullen smaken. Niet goed voor je dieet, wel voor de gezelligheid want naast extra genieten van het eten, zullen we allemaal ook minder gestrest zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️