Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 24 dec 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 tot 31 december

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten. Deze week een bijzondere, want de láátste weekhoroscoop van dit jaar alweer!

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 25 tot 31 december

Maandag 25 december

Maan nog in Tweelingen

De maan verblijft nog een extra dag in Tweelingen. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar ze in staat. Met Tweelingen ervaren we een sterkere behoefte aan flexibiliteit en het maken van plezier.

Geen verantwoordelijkheden of zware gesprekken, maar luchtigheid, lachen en elkaar beter leren kennen. Een goede start van de kerst dus, want dankzij de maan in Tweelingen heb je meer interesse in de mensen om je heen waardoor er meer ruimte is voor mooie gesprekken en verbinding.

Dinsdag 26 december

Maan naar Kreeft + volle maan in Kreeft

De volle maan maakt ons nog een stuk gevoeliger nu ze in Kreeft staat, waardoor deze tweede kerstdag best intens kan gaan voelen als er veel prikkels om je heen zijn. Ondanks de emotionele prikkels is het perfect om in het gezelschap te zijn van familie en vrienden, want de volle maan in Kreeft laat ons inzien hoe belangrijk en waardevol zij voor ons zijn geweest. Een reflectie die je emotioneel maakt, maar die je ook laat inzien hoe rijk je bent als je kijkt naar de mensen om je heen.

Donderdag 28 december

Maan naar Leeuw

Tijd om de boel op stelten te zetten en feestjes te plannen, als het aan de maan in Leeuw ligt dan hangen we elke dag de slingers op. Een fijne modus om de drukte van de feestdagen en het einde van het jaar achter je te laten door vooral te gaan focussen op de zaken die je energie geven, in plaats van energie kosten.

Je bent in optimale stemming om niet alleen de vrolijkheid zelve te zijn, maar ook het middelpunt van belangstelling omdat een beetje aandacht je zeker goed zal doen. Een goede tijd dus om rommel te maken en je vooral niet te druk te maken om randzaken. Let wel op dat je niet teveel mee gaat in de gossip, want mee roddelen gaat deze dagen wel erg makkelijk en kan later vervelend terugkomen….

Vrijdag 29 december

Venus naar Boogschutter (tot 23 januari 2024)

Vandaag verhuist Venus, planeet van liefde en kunst naar Boogschutter. Een sterrenbeeld dat je helpt om grotere stappen te nemen en meer lef te tonen. Niet alleen helpt dit om binnen je relatie beter je grenzen aan te geven, maar helpt het je ook om samen nieuwe avonturen aan te gaan en juist te kijken naar de positieve kanten.

Je zal minder druk ervaren door de mening van anderen want dankzij Boogschutter word je ook een stuk zelfverzekerder over datgene dat je hebt. Een lekkere boost voor de relatie waardoor je in positief vaarwater zal komen. Voor de singles is dit een fijne tijd om op dating avontuur te gaan, niet perse om iemand aan de haak te slaan maar wel om nieuwe kanten van jezelf te leren kennen en om de waardering van anderen te voelen.

Afgewezen worden voelt minder eng waardoor het makkelijker wordt om jezelf te zijn in de buurt van anderen.

Zondag 31 december

Maan naar Maagd

Op de laatste dag van het jaar verhuist de maan naar Maagd waardoor we emotioneel meer behoefte hebben aan afsluiting en orde. We zijn minder emotioneel omdat de nuchtere visie van Maagd ons helpt inzien om ons niet te laten afleiden door emoties terwijl we ons focussen op de zaken die we graag willen afronden.

Een goede dag om niet alleen het nieuwsjaarsfeestje te organiseren (want plannen en regelen gaat je vandaag extra lekker af), maar ook om terug te kijken op het afgelopen jaar op wat je hebt bereikt en hoe je volgend jaar kleur gaat geven.

Droom groot, want nu de maan nog in Maagd staat zal je extra goed kunnen focussen om dromen tot werkelijkheid te brengen.

Hoe je familiesysteem je leven beïnvloedt en wat je eraan kunt doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️