Maannomade
Maannomade Horoscopen 23 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 tot 30 juli 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 24 tot 30 juli

Maandag 24 juli

Maan nog in Weegschaal

De maan verblijft nog in Weegschaal waardoor we emotioneel een sterkere behoefte hebben aan het vinden van connectie en acceptatie door anderen. We vinden het vandaag lastiger om  een sterker mening te hebben.

We zijn eerder geneigd om ons onder te schikken zodat we in het totaal plaatje passen, waardoor je je misschien niet helemaal jezelf voelt. Gebruik daarom de energie van vandaag om eens goed na te gaan wat jouw rol in relaties is en welke relaties je energie geven of juiste energie kosten.

Dinsdag 25 juli

Maan naar Schorpioen

Gisteren zette de maan ons aan het denken over onze rol in relaties als we struggelen met geaccepteerd worden. Nadat vandaag de maan naar Schorpioen verhuist, zijn we geneigd om onze gedachten nog verder uit te gaan pluizen.

Onze analytische kant wordt versterkt waardoor we in een soort cirkel komen waarbij we onszelf in onze gedachten kunnen verliezen. Fijn om eens goed bij jezelf na te gaan wat er op dit moment speelt en wat je nou echt belangrijk vindt, maar minder fijn als jij jezelf verliest in negatieve gedachten als je maar blijft malen.

Donderdag 27 juli

Maan naar Boogschutter

Na een paar dagen veel in onze gedachten en emoties te hebben gezeten toen de maan nog in Schorpioen stond, gaan we nu uit ons hoofd en meer vanuit ons hart leven. De maan in Boogschutter inspireert ons om vanuit passie te leven en om van elke dag een nieuw feest te maken.

Niet weer een saaie dag zonder uitdaging, spanning en nieuwe ervaringen. Tijd dus om jezelf uit te dagen om elke dag te leven alsof je op vakantie bent, om te genieten van een koffie in de achtertuin of om tijdens de lunchpauze toch even een zonnetje buiten te pakken. Leef het leven zonder geleefd te worden, aldus de maan in Boogschutter.

Vrijdag 28 juli

Mercurius naar Maagd

De komende weken verblijft Mercurius, planeet van communicatie en analyse in een mega praktisch sterrenbeeld. In de nuchtere Maagd leren we om ons doel van de gesprekken die we voeren te verduidelijken en niet langer om de boodschap heen te draaien.

Een directe energie die ons helpt om op doelen af te gaan zonder tijd te verspillen. We ervaren een hogere druk die we onszelf opleggen waardoor je het gevoel hebt veel te moeten doen, maar doordat we nu ook een stuk analytischer worden, denken we tien stappen vooruit.

Geen stress dus over hoe je bepaalde zaken moet aanpakken want in deze tijd kom jij makkelijker met een plan van aanpak. Ook al is het vakantietijd, als Mercurius in Maagd staat is zelfs de vakantieganger al bezig met de zaken van morgen waardoor het kan voelen alsof het lastiger is om in het nu te leven. Wel handig om in deze tijd je zaken weer op orde te stellen en niet alleen praktisch, maar ook mentaal alles op een rij te zetten…

Zaterdag 29 juli

Maan naar Steenbok

Dat het leven niet alleen over rozen gaat, blijkt wel als de maan naar Steenbok verhuist. Een fase waarbij we met onze neus op de feiten gedrukt zullen worden en minder geleefd worden door onze passie, maar meer door onze verantwoordelijkheden. Stress, deadlines en werk dat blijft liggen achtervolgt ons deze dagen nog meer waardoor je de komende dagen best wat minder in je vel kan zitten. Niet emotioneel, maar eerder een afgestompt gevoel. Trek er vooral niet te zwaar aan en gebruik dit gevoel als motivatie om juist even aan de slag te gaan, dat geeft vast opluchting.

Scheiden we niet te snel? Wanneer is de koek écht op en wanneer blijf je het proberen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️