Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 23 tot 29 januari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 23 januari

Maan naar Vissen

Twee dagen lang ervaren we onze zachte kant als de maan in Vissen staat. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn waardoor we dankzij Vissen meer behoefte hebben aan slaap, maar ook aan dagdromen.

We zijn minder bezig met de serieuze zaken, niet omdat we die niet onder ogen willen komen maar doordat ons hoofd minder lijkt te werken. Een wattig gevoel kan er dus voor zorgen dat je minder presteert, waardoor het goed is om toe te geven aan de rust die je nodig hebt.

Woensdag 25 januari

Maan naar Ram

Na de dagen waarin we niet helemaal lekker presteerde op werk, verhuist de maan nu naar Ram waardoor we weer in de startblokken klaar zullen staan. Waarbij het tijdens de maan in Vissen juist draaide om rust pakken en te voelen wat je lijf nodig heeft, draait het bij de maan in Ram juist om werk verzetten en nieuwe projecten aan te pakken.

Een periode met veel energie waardoor we het lastiger vinden om op tijd rust te pakken. Overhaasten en stress kunnen best op de loer liggen dus.

Donderdag 26 januari (tot 20 februari)

Venus naar Vissen

De komende weken staat Venus, planeet van liefde en schoonheid in Vissen waardoor we een stuk zachter worden in onze relaties. We streven meer naar een droomrelatie waarbij meer ruimte is voor gevoelens, romantiek en een spirituele connectie.

Geen materialistische cadeaus (Tip voor Valentijnsdag….) maar juist behoefte aan gebaren om de liefde aan elkaar te verklaren. Niet alleen een periode dus om de relatie op een nieuwe manier te gaan waarderen, maar ook om meer op jouw intuïtie te vertrouwen als er gevoelens zijn die niet kloppen. Deze gevoelens zullen nu sterker naar voren komen, waardoor dit ook een periode kan zijn om oud zeer te doorbreken of om afscheid te nemen.

Vrijdag 27 januari

Maan naar Stier

Nadat we vanaf woensdag meer stress ervoeren omdat we graag aan de slag gingen, gaan we het nu juist een stuk rustiger aandoen nu de maan in Stier verblijft voor het weekend. Een perfecte plaatsing want door de maan in Stier hebben we meer behoefte om in het moment te leven. Hierdoor nemen we vaker de tijd om zaken gedaan te krijgen, maar is dit ook een goede tijd om eens goed in je financiën te duiken.

Het nieuwe jaar is begonnen dus wat zijn jouw financiële doelen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️