Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 februari tot 26 februari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 februari

Nieuwe maan in Vissen + Venus naar Ram (tot 16 maart)

De week knallen we astrologisch lekker in met twee gebeurtenissen die ons de komende dagen zeker bezig gaan houden. Vandaag staat de maan op haar hoogtepunt tijdens haar nieuwe maanfase, een fase die niet direct met het oog zichtbaar is door het verdwijnen van de maan, maar zeker wel voelbaar is. Er breekt een nieuw hoofdstuk aan waarbij we emotioneel en mentaal klaar zijn voor een frisse start waarbij we meer aandacht gaan besteden aan onze emoties.

Dankzij het sterrenbeeld Vissen durven we eindelijk onze emoties meer onder ogen te komen en deze te omarmen, in plaats van weg te lopen voor datgene dat we voelen. Meer voelen en minder rationeel denken dus. Daarnaast helpt deze nieuwe maanfase ons ook om groter te dromen en om meer te vertrouwen op ons gevoel dan op de voorgeschreven regels. Tijd dus om buiten de lijntjes te kleuren en vertrouwen te hebben in jouw eigen kunnen.

Dat we meer buiten de lijntjes willen gaan kleuren, zal ook het thema in onze relaties de komende tijd zijn als Venus, planeet van de liefde, de komende weken in de passievolle Ram zal verblijven. Dankzij dit vurige sterrenbeeld hebben we een sterkere behoefte om de leiding te nemen en een frisse wind aan te brengen in onze relaties.

Niet dat je nu per direct op zoek zal gaan naar een nieuwe partner, maar wel naar nieuwe manieren om je relaties kleur te gaan geven. Door bijvoorbeeld meer aandacht aan elkaar te geven, meer de leiding te nemen en jullie spontane kant te gaan omarmen. Een mooie tijd dus om nieuwe rituelen in je relatie te brengen om de liefde op te spicen.

Het is niet alleen tijd om de relatie op te frissen, want het kan best zijn dat jullie ook meer strijd zullen ervaren als jullie niet op een lijn liggen. De pittigheid van Ram kan namelijk best de vurige kant in beiden naar boven brengen, zeker als er twee kapiteins op een schip komen…

Woensdag 22 februari

Maan naar Ram

Na de nieuwe maan energie die er afgelopen maandag ervoor zorgde dat we ons meer gingen openstellen voor avonturen, dromen en vertrouwen hebben in het lot, is het nu tijd om in de actiemodus te komen. De maan verhuist naar Ram waardoor we mentaal een sterke behoefte voelen om aan de slag te gaan met de ideeën die in ons hoofd en in het hart zitten. Deze maanfase maakt ons spontaner, passievoller en een stuk competitiever.

We worden hierdoor meer een haantje de voorste in plaats van muurbloempjes. Hierdoor kan je meer strijd ervaren in samenwerkingen die je bent aangegaan of merk je dat je meer behoefte hebt om de leiding te nemen of drastische veranderingen aan te brengen. Een wisselende energie die je dag best eens om kan gaan gooien als je mee gaat in de spontane en vurige kant die Ram met zich mee brengt.

Vrijdag 24 februari

Maan naar Stier

Na een paar dagen te hebben gewerkt met de veranderende energie die de maan in Ram met zich mee heeft genomen, gaan we nu meer behoefte krijgen aan het oude en vertrouwde als de maan een paar dagen in aardse Stier verblijft. Dankzij dit nuchtere sterrenbeeld worden wij zelf ook een stuk nuchterder waardoor we minder zin hebben om uit de band te springen.

Verwacht daarom geen wild weekend, maar een weekend dat in het teken staat van relaxen, lekker eten en drinken (Stier houdt van het goede leven) en meer geduld! Zeker dat laatste is een verademing omdat je met de maan in Ram een stuk sneller op je teentjes getrapt was…

Zondag 26 februari

Maan naar Tweelingen

Vlak voordat het weekend ten einde is, verhuist de maan nog snel naar Tweelingen. Een sterrenbeeld dat ons helpt met communiceren. Niet dat we nu ineens diepgaande gesprekken zullen voeren, maar  we hebben wel meer behoefte aan (oppervlakkig) contact en leven in de brouwerij. Een maanfase die ons weer tot leven zal wekken! Daarom is vandaag nog een goede dag om er op uit te trekken om opnieuw geprikkeld te worden, door bijvoorbeeld met vrienden af te spreken, een nieuwe stad te bezoeken of om op zoek te gaan naar tweedehands parels…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 februari tot 19 februari 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️