Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 12 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 februari tot 19 februari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 februari

Maan naar Boogschutter

Vlak voor Valentijnsdag verhuist de maan, planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, naar de passievolle Boogschutter. Een goede match die ervoor zorgt dat we meer vanuit ons hart zullen gaan leven en een stuk minder vanuit ons hoofd. Hierdoor laten we ons minder tegenhouden door de ‘wat als’ vragen en merken we dat er meer mogelijk is dan we denken. Een periode waarin we volop in het leven staan en dit ook graag gaan vieren met spontane ideeën die geleid worden door passie. Niet alleen fijn voor jou, maar ook zeker voor je geliefde….

Woensdag 15 februari

Maan naar Steenbok

Na de liefde te hebben gevierd, samen of de liefde voor jezelf, is het tijd om weer met de serieuzere zaken aan de slag te gaan. We maken een energie shift nu de maan van Waterman naar Steenbok verhuist. Hierdoor blijven we nog even in de intellectuele sferen, maar in plaats van vooral een visie te hebben, zitten we nu in de uitvoerfase. Een handige periode waarin je efficiënter werkt en meer gedaan krijgt, maar die ook energie kan vreten als je het gevoel krijgt dat jij de zaken niet op de rit hebt. Een negatieve sfeer kan tijdens deze maanfase extra aanwezig zijn…

Zaterdag 18 februari

Maan naar Waterman + Zon naar Vissen

Hallo wijze raad! Nu de maan de komende dagen in de wijze Waterman zal verblijven, zullen we merken dat we meer met onze gedachten bezig zullen zijn en minder met onze emoties. Een shift van energie waardoor we een stukje creatiever zullen zijn maar ook intellectueler en behoefte hebben aan gesprekken die ons prikkelen.

We hebben een duidelijk beeld van de wereld waardoor we deze niet grauw en grijs zien, maar juist kleurrijk en vol mogelijkheden. Dit levert een bruisende mindset op waarbij je mogelijkheden gaat zien in plaats van problemen. Durf dus groot te dromen tijdens deze maanfase!

Naast de maan verhuist ook de zon naar een nieuw sterrenbeeld. In de waterenergie die Vissen met zich meebrengt, komen we in een nieuwe periode terecht waarbij we de komende maand bewuster worden van  niet alleen onze emoties en onderbewustzijn, maar ook van onze dromen en spirituele kant. We staan extra stil bij wat we van dit jaar verwachten, niet op het gebied van zaken die we willen bereiken, maar juist bij persoonlijke groei en meer connectie ervaren met anderen. We realiseren ons dat we niet alleen op de wereld zijn en hebben daardoor de komende weken meer behoefte aan contact met anderen.

Zondag 19 februari

Maan naar Vissen

Net als de zon verhuist vandaag ook de maan naar het sterrenbeeld Vissen. Waar de zon er zo’n vier weken verblijft, verblijft de maan er maar een paar dagen waardoor we deze periode intenser voelen! Nu de emotionele kant van de maanenergie versterkt wordt door Vissen, zullen we merken dat we meer in ons hoofd bezig zijn. Oude zaken uit het verleden kunnen ineens weer omhoog komen of we gaan meer piekeren. Hierdoor ben je er misschien niet altijd bij met je hoofd en op sommige momenten ook minder gezellig. Gelukkig is het zondag, een dag waarbij alles mag!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️