Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 december 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 19 december

Maan nog in Schorpioen

De week begint met de maan die nog een dagje in Schorpioen verblijft. De maan heeft in de astrologie invloed op hoe we onze emoties en onderbewustzijn ervaren en in Schorpioen is dit een stuk intenser! We hebben meer behoefte aan passie en het uitdokteren van de zin in het leven waardoor we er vandaag niet helemaal ons hoofd bij kunnen houden.

Zeker als er een gedachte is die obsessief terug blijft komen, want daar kan zeker een boodschap voor je in zitten.

Woensdag 21 december

Maan naar Boogschutter + Zon naar Steenbok

Vlak voor de nieuwe maan, verhuist de maan eerst nog naar een sterrenbeeld dat ons meer warmte en positiviteit zal meegeven. Met de maan in Boogschutter hebben we meer zin om van het leven te genieten door dat we actiever in het leven staan. Geen saaie energie om thuis te blijven, maar een om er op uit te trekken en gebruik te maken van de verhoogde spontaniteit die je ervaart.

Vrijdag 23 december

Nieuwe maan in Steenbok

Vlak voor de nieuwe maan, verhuist de maan snel naar Steenbok zodat we ook vandaag klaar staan voor een frissere start. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, niet alleen van de maancyclus maar ook van ons onderbewustzijn. Met de nieuwe maan in Steenbok krijgen we niet alleen meer energie, maar ook een boost aan motivatie om aan de slag te gaan met de plannen die in ons hoofd zitten.

Alhoewel het een serieuzere nieuwe maan is dan we gewend zijn, helpt dit praktische sterrenbeeld juist om de dromen die we hebben vorm te geven. We kunnen alles bereiken, als we maar bereid zijn om het werk te doen.

Niet alleen op het gebied van carrière, zoals we Steenbok kennen, maar ook op het vlak van persoonlijke groei hebben we dankzij deze nieuwe maan een duidelijkere visie.

Zondag 25 december

Maan naar Waterman

Mocht jij kerst gaan vieren, dan is het fijn om te weten dat deze extra warm aanvoelt omdat de maan de komende dagen in Waterman verblijft. Alhoewel Waterman niet bekend staat als meest emotioneel sterrenbeeld, is het wel een goede luisteraar die altijd vriendelijk is tegen een ander.

Het helpt ons om niet alleen onszelf volledig te kunnen omarmen, inclusief gekke trekjes, maar dat ook voor anderen te doen. Liefde voor iedereen dus, tijdens de feestdagen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️