Maannomade
Maannomade Horoscopen 17 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 tot 24 september 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 18 tot 24 september 2023

Maandag 18 september

Maan naar Schorpioen

De maandag beginnen we een tikkeltje pittig als de maan, met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, naar Schorpioen verhuist. Een sterrenbeeld die onze emoties een scherper randje zal geven waardoor we een sterkere behoefte voelen om deze zelf in eigen stilte te verwerken.

Tijdens de dagen met de maan in Schorpioen kan je gevoeliger zijn voor prikkels waardoor het een goed idee is om deze dagen rustiger door te brengen zodat je alle gedachten kan laten bezinken. Want Schorpioen maakt ons echte binnenvetters waardoor ons emmertje best kan gaan overlopen, zeker als je niet bewust bent van het feit dat jouw gedachten niet altijd de waarheid zijn maar ook door emoties overschaduwd kunnen zijn…

Woensdag 20 september

Maan naar Boogschutter

Nadat we een paar dagen in onze eigen innerlijke wereld hebben gezeten toen de maan in Schorpioen stond, zal er een wereld van verschil zijn als we dankzij Boogschutter leren om de wereld in al haar pracht te zien. We zien mogelijkheden, nieuwe visies en avonturen die op ons staan te wachten waardoor we weer in positievere sferen komen te staan.

We laten ons minder tegenhouden door het stemmetje die ons klein houdt of door de normen en waarden van de buitenwereld waardoor we juist de komende dagen onszelf opnieuw leren te ontdekken. Goede dagen dus om nieuwe kansen aan te pakken of om voor jezelf op een rij te zetten wat je nou echt gelukkig maakt. De maan in Boogschutter leert ons om beter naar ons hart te luisteren zodat het leven elke dag een klein avontuur wordt dat we mogen gaan ontdekken.

Vrijdag 22 september

Maan naar Steenbok

Wanneer de maan in Steenbok staat hebben we een sterke neiging om dingen te creëeren, want door sterke ambities van dit nuchtere sterrenbeeld worden we gestuurd om onze trots uit te halen uit hetgeen dat we bereikt hebben. Een maanfase die ons de komende dagen dus onrustig kan maken, maar daardoor een mooie les om na te denken over waar nou precies jouw ambities liggen. Wat is de droom die je najaagt en hoe zou jij jezelf graag portretteren? Zonder duidelijke visie is er geen duidelijke weg om naar toe te werken. Begin klein zodat je met de hulp van de maan in Steenbok grote stappen kan gaan zetten.

Zaterdag 23 september

Zon naar Weegschaal

De komende weken verblijven we in het Weegschalenseizoen nu de zon naar dit gezellige sterrenbeeld verhuist. In Weegschaal leren we om de rust terug te brengen door pas op de plaats te maken zodat we weer even kunnen landen. Geen haast of egostrelen met materialistische spullen. Weegschaal leert ons dat geluk zit in de zaken die niet tastbaar zijn.

Zondag 24 september

Maan naar Waterman

Vlak voor de nieuwe week verhuist de maan naar Waterman, een sterrenbeeld die onze emoties opent voor nieuwe ideeën en een bredere visie. Een kijk die ons hart opent waardoor we anderen meer gaan accepteren maar ook bewuster zullen zijn van datgene dat we kunnen delen met anderen.

Een niet egoïstisch sterrenbeeld die je in helpt om vanuit je pure hart te handelen zodat we ook anderen een stapje verder kunnen helpen als dat nodig is. Een goede dag dus om te kijken welke spullen je bijvoorbeeld kan weggeven aan mensen die het beter kunnen gebruiken of voor welk buurtinitiatief jij je zou kunnen gaan inzetten. Samen kunnen we de wereld mooier maken, zeker nu deze zo in brand staat met de zaken die elders in de wereld spelen.

Zachter worden zonder je Mojo te verliezen? De volle supermaan leert het je!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️