Maannomade
Maannomade Horoscopen 15 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 tot 22 januari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen.

Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Maandag 16 januari

Maan nog in Schorpioen

De maan staat vandaag nog in intuïtieve Schorpioen waardoor we emotioneel gezien meer behoefte hebben aan afstand van mensen. We zitten graag in onze eigen bubbel waardoor vandaag niet de gezelligste dag zal zijn om met je collega’s te socializen.

Wel een goede dag om zaken uit te pluizen die onguur zijn, want nu je intuïtie versterkt is, ben je ook een stuk achterdochtiger. De waarheid komt toch wel boven tafel…

Dinsdag 17 januari

Maan naar Boogschutter

Na wat donkere dagen te hebben gehad tijdens de maan in Schorpioen, verhuist de maan nu naar Boogschutter waardoor we emotioneel weer een stuk positiever zullen zijn. Met de maan in Boogschutter voelt alles aan als een avontuur en zien we vooral voordelen in plaats van nadelen.

Dit zorgt ervoor dat we overal voor in zijn, het leven minder serieus nemen en daardoor een stuk impulsiever in het leven staan. Alhoewel het misschien gek klinkt, is dit voor aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) wel een goede plaatsing om beslissingen te nemen omdat ze nu eindelijk de controle los durven te laten in plaats van binnen hun comfortzone te blijven.

Woensdag 18 januari

Mercurius direct in Steenbok (tot 11 februari)

Na een periode van meer miscommunicatie dankzij communicatieplaneet Mercurius die in retrograde stond, is deze fase nu eindelijk voorbij. Tijdens retrograde beweegt de planeet in de hemel op het oog de verkeerde kant op, niet alleen visueel vreemd maar hierdoor is ook zijn uitwerking op ons vreemd, waardoor we meer problemen rondom communicatie en analyseren ervaren.

Nadenken was dus lastig, niet alleen door de feestdagen waar het hoofd van vol was, maar dus ook vooral door de retrograde fase. Vanaf vandaag zal je langzaam verbetering gaan merken nu Mercurius stopt met deze fase waardoor je dankzij Steenbok ook een stuk logischer kan nadenken.

Eventuele miscommunicaties kan je hierdoor beter analyseren waardoor dit best een moment kan zijn om je excuses aan te bieden als je te hard bent geweest.

Donderdag 19 januari

Maan naar Steenbok

Kijk, het leven is niet alleen maar lang leve de lol zoals we dit ervoeren tijdens de maan in Boogschutter. Nu we nog een paar dagen van het Steenbokkenseizoen kunnen genieten, zorgt ook de maan vandaag voor serieuze en verantwoordelijke energie. Hierdoor voelen we ons mentaal minder optimistisch, maar een stuk serieuzer en leggen we onszelf meer druk op om te presteren.

Hierdoor kan het voelen alsof je to-do lijst ellenlang is, maar kan je deze druk wel weer gebruiken om eindelijk wat lastige projecten af te maken. Niet langer uitstellen, maar tijd om je doelen eindelijk te behalen.

Vrijdag 20 januari

Zon naar Waterman (tot 20 februari)

Het Watermanseizoen staat voor de deur nu de zon de komende vier weken in Waterman verhuist. Hierdoor worden we allemaal een stukje bewuster van de kracht en innovatie die in ons schuilt. Niet alleen zullen we onszelf hierdoor meer gaan omarmen, maar worden we ook een stuk zelfstandiger. We weten dondersgoed wat we waard zijn en weten deze talenten nu goed te gebruiken om ons steentje aan de wereld bij te dragen.

Zaterdag 21 januari

Maan naar Waterman + Nieuwe maan in Waterman

Vlak voor de nieuwe maan verhuist deze emotionele planeet snel naar Waterman, waar we haar nieuwe fase zullen gaan vieren. Tijdens de nieuwe maan hebben we een bulk aan energie en passie om een frisse start te gaan maken. Het voelt alsof een nieuwe dag klaar staat en dankzij de nieuwe maan in Waterman staan we open voor nieuwe ideeën, innovaties maar ook culturen.

Mentaal heb je daardoor meer behoefte aan verandering en vrijheid, het oude heb je nu wel gezien en het is tijd voor verfrissing. De rebelse jij kan best de komende tijd naar voren gaan komen…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 9 tot 15 januari 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️