Maannomade
Maannomade Horoscopen 14 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 tot 21 januari 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 15 tot 21 januari

Maandag 15 januari

Maan naar Ram

Tijd voor actie en passie, want als het de komende dagen aan de maan in Ram ligt dan gaan we meer leven vanuit ons hart en een stuk minder vanuit ons hoofd. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en wanneer Ram haar energie uitoefent hebben we meer behoefte om toe te geven aan de impulsen die we voelen.

Een periode dus waarin we een stuk spontaner gaan leven, meer risico’s durven nemen, maar onze emoties ook sterker voelen. Het vlammetje laait op in ons waardoor je vandaag best eens scherp uit de hoek kan komen als je gestoord wordt. Niet vanuit onwil, maar je hebt vooral behoefte aan efficiëntie waardoor dit ook doorsijpelt in de directe manier waarop jij je gaat uiten. Kort en krachtig, aldus Ram.

Donderdag 18 januari

Maan naar Stier

Lange dagen met de maan in Ram, want stil zitten was erg lastig. Gelukkig zorgt de maan in Stier er de komende weken voor dat we ruimte krijgen om toe te geven aan wat we nodig hebben. We zullen iets beter voor onszelf zorgen en net als de maan in Ram meer toegeven aan onze impulsen, want als het aan Stier ligt is dit de beste tijd om onszelf te verwennen.

We hebben meer besef voor wat we waard zijn en in plaats van alleen maar te streven naar altijd beter, vinden we juist het geluk in wat er is. Goede dagen dus om het een tandje rustiger aan te doen en toe te geven aan de fijnere zaken van het leven, zoals lekker eten en fijn gezelschap. Slechte dagen voor je portemonnee dus want plots lijkt alles mooier in de winkel… Doe jezelf en het klimaat een gunst door vooral vintage winkels af te speuren om oude parels een nieuw leven te geven in jouw kledingkast!

Zaterdag 20 januari

Maan naar Tweelingen + Zon naar Waterman (tot 18 februari)

De maan in Stier liet ons rusten, maar de maan verhuist vandaag naar Tweelingen waarbij we juist meer onrust gaan opzoeken. We hebben meer behoefte aan prikkels waardoor we het niet rustig aan willen doen, maar juist spanning zullen opzoeken. Minder concentratie en een sterke behoefte aan prikkels kan ervoor zorgen dat je gaat vluchten voor datgene dat diep van binnen speelt.

Alhoewel je weet dat het geen oplossing is, gaat vandaag zeker niet de dag zijn dat jij jouw emotionele bagage gaat oplossen. Wel is het een oplossing als jij jouw sociale kant gaat inzetten als afleiding van datgene dat speelt, want niet alleen maakt de maan in Tweelingen ons socialer maar weten we ook sneller verbinding met anderen te creëren. Perfect om het weekend invulling te geven.

Naast de maan verhuist vandaag ook de zon naar Waterman, een sterrenbeeld dat ons intellectueler maakt. We worden een stukje slimmer, maar hebben ook meer theorieën en abstracte ideeën waar we graag over na gaan denken. Komende weken worden dus periodes waarin onze gedachten ons kunnen verbazen. In plaats van bezig te zijn met het moment, gaan we meer nadenken over de toekomst en de mogelijkheden die voor ons liggen. Daarnaast zien we juist mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en hebben zin om volledig onszelf te zijn.

Waarom laten we ons klein houden door de wereld om ons heen als we zoveel mooier kunnen stralen als we volledig onszelf kunnen laten zijn? Het Watermannenseizoen laat ons volledig onszelf zijn, dus gun jezelf de spotlight!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️