Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 mei 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 tot 21 mei 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de Kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop 15 tot 21 mei

Maandag 15 mei

Maan naar Ram

De zomer staat voor de deur en nu de maan naar vurige Ram verhuist, voelen we de naderende zomervibes zeker zinderen! Ram is het eerste sterrenbeeld van de dierenriem en zorgt ervoor dat we boordevol energie zitten. We staan in sterkere verbinding met onze emoties waardoor we hier sneller naar gaan handelen. Dit kan ervoor zorgen dat je geen blad voor je mond neemt, spontaner bent maar ook eerder geïrriteerd raakt.

Zeker als jij je verveelt, kan het best zijn dat jij je misschien meer mee laat slepen door situaties die niet jouw beste kant naar boven halen. Alhoewel we dus emotioneel gezien zeker op de proef gesteld gaan worden, zorgt de maan in Ram er ook voor dat we genoeg energie hebben om de eerste weekdagen door te komen en er zelfs naast te sporten als extra uitlaatklep.

Woensdag 17 mei

Maan naar Stier

Ook als de maan in Stier staat, zijn we net als tijdens de maan in Ram sterker in contact met onze gevoelens. Maar waar we door de maan in Ram ons meer laten meeslepen door deze gevoelens, zorgt de maan in Stier er juist voor dat we bewuster worden van de rust die we nodig hebben. Hierdoor komen we in een rustige staat waarbij we ons niet laten opjagen en vooral behoefte hebben aan veiligheid en comfort.

Een goed moment dus om gezelschap op te zoeken van mensen om te genieten van hun gezelschap. Geen zware energie waarbij we ons hart uitstorten, maar eerder een uitvlucht van alles wat we voelen. Zeker nu de emotionelere maanenergie aan het opbouwen is door het hoogtepunt van de nieuwe maan die ons vrijdag te wachten staat…

Vrijdag 19 mei

Nieuwe maan in Stier daarna maan naar Tweelingen

Het hoogtepunt dat we voelden komen; de nieuwe maan! Een hoogtepunt dat misschien aan de hemel niet zo spectaculair is als de volle maan, maar wel heel krachtig door de symboliek. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin en laat ons inzien hoe wij de komende tijd invulling zullen gaan geven.

De nieuwe maan in Stier laat ons nadenken over hoe we verder kunnen komen, zonder stabiliteit op te geven. Risico’s willen we liever vermijden, niet omdat we bang zijn, maar omdat we realiseren dat hetgeen dat we hebben opgebouwd is, te waardevol is om voor de leeuwen te gooien. Een nieuwe maan dus die ons helpt om geen overhaaste beslissingen te maken, maar toch voldoende energie geeft om aan de slag te gaan met de ideeën die we hebben.

Na de nieuwe maan verhuist de maan later naar een nieuw sterrenbeeld waarbij we vanuit de relaxstand in een drukkere emotionele fase komen. We hebben meer behoefte aan prikkels als de maan in Tweelingen staat, zeker als ons hoofd vol indrukken zit, waardoor je na de nieuwe maan best rusteloos kan gaan voelen. Zorg daarom voor voldoende afleiding om de druk van jezelf te halen.

Zaterdag 20 mei

Mars naar Leeuw (tot 10 juli)

De vurige planeet Mars, met invloed op onze motivatie, passie en pit, verhuist naar Leeuw. Net als Mars heeft ook Leeuw een sterke connectie met vuur, maar waarbij Mars soms de neiging heeft om oververhit te raken, is het juist Leeuw die zijn vurige warmte met anderen deelt in de vorm van positiviteit. De komende weken staat Mars in Leeuw waardoor we een stuk trotser zijn en meer zelfvertrouwen zullen hebben.

Niet alleen omdat we een duidelijk doel voor ogen hebben, maar ook omdat we weten wat we waard zijn. Hierdoor ben je lekker op dreef en voel jij je extra gemotiveerd om het leven vorm te geven. Een fijne high die zich ook zal doorzetten in de slaapkamer als jouw libido net als je zelfvertrouwen een boost krijgt van deze warme plaatsing.

Hoe verhoog ik mijn libido?

Zondag 21 mei

Zon naar Tweelingen  (tot 20 juni) + maan naar Kreeft

Het Tweelingen seizoen is officieel aangebroken als ze zon de komende vier weken in Tweelingen verblijft. Hierdoor zijn we allemaal in voor afwisseling en hebben we de neiging om onze plannen drastisch om te gooien. Niet alleen omdat de oude plannen best saai klinken achteraf, maar ook omdat we zin hebben om in het moment te leven en pas last-minute beslissingen te nemen.

Hierdoor voel jij je misschien wispelturig, maar zie het meer als het omarmen van jouw spontane kant. Leef in het moment, geniet van de gesprekken met mensen om je heen. Niet alleen voelen die gesprekken extra goed door het Tweelingenseizoen, maar ook omdat vandaag de maan naar Kreeft verhuist en we daardoor sterkere behoefte hebben aan connectie met anderen.

In het gezelschap van anderen voelen we ons meer beschermd en durven we ook meer van ons binnenste te laten zien. Niet alleen fijn als uitlaatklep, maar ook voor bonding nu het Tweelingenseizoen vol plezier voor de deur staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️