Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 13 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 14 t/m 20 november 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 14 november

Maan naar Leeuw

Vandaag verhuist de maan naar Leeuw. De maan speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zorgt ervoor dat we bewuster worden van de behoeftes die we hebben en van wat er in ons onderbewustzijn speelt. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de maan in staat, ervaren we haar energie anders. Nu we een paar dagen de maan in Leeuw zullen ervaren, gaan we merken dat we de passie van de Leeuw overnemen, waardoor we het leven intenser zullen ervaren. Een warme energie die we uitstralen, ook naar anderen toe. Niet alleen hebben we hierdoor het gevoel dat we volop aan het leven zijn, maar kan het ook zijn dat we sommige situaties dramatischer maken dan nodig en dat zou best wat wrijvingen kunnen geven.

Woensdag 16 november

Maan naar Maagd en Venus naar Boogschutter (t/m 9 december)

Na een paar dagen de intensere energie van de maan in Leeuw te hebben ervaren, worden we weer terug naar aarde geroepen nu de maan in Maagd zal staan tot zaterdag. Dit praktische sterrenbeeld laat ons weer terug keren naar ons to-do lijstje waardoor we een stuk productiever zullen zijn dan voorheen. En als we die productiviteit niet ervaren, liggen frustraties op de loer waarbij je een stuk harder zal zijn voor jezelf. Erg fijn om hard aan het werk te gaan en lastige emoties die spelen los te kunnen laten, omdat ons brein tijdens de maan in Maagd nou eenmaal een stuk rationeler zal zijn.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

 

Naast dat de maan naar Maagd gaat, verhuist ook Venus, planeet van de liefde, naar Boogschutter waar haar vuurtje weer aangestoken wordt. Hierdoor zullen we komende tijd een stuk positiever naar de liefde gaan kijken, zonder al teveel wrok. Boogschutter laat ons in zien dat er overal wel toekomst in zit, mits we het aandurven en de controle los te durven laten. Een fijne energie die ervoor zorgt dat we een stuk spontaner gaan zijn in de liefde. Perfect dus om te gaan daten, of de liefde opnieuw te laten opbloeien door dates in te plannen om dichter tot elkaar te komen.

Donderdag 17 november

Mercurius naar Boogschutter (t/m 6 december)

Naast Venus verhuist ook Mercurius, planeet van communicatie, deze week naar Boogschutter waardoor we een stuk vuriger worden in onze manier van communiceren en nadenken. Dit zorgt er deels voor dat we de toekomst een stuk positiever inzien waardoor we ook keuzes durven te maken waarbij we een risico zullen nemen, maar maakt het ook dat we een stukje feller worden in onze manier van communiceren.

Dit komt omdat we een idealistische kijk hebben op wat we willen en dat idee graag willen beschermen, waardoor we een stukje passievoller zullen zijn. En ja, dingen waar je veel passie voor hebt, die bescherm je nou eenmaal een stuk beter.

Zaterdag 19 november

Maan naar Weegschaal

Vandaag en morgen ervaren we nog de rustgevende energie van de maan die in Weegschaal verblijft, waardoor we een stuk minder hard zullen worden. We ervaren hierbij meer een balans in onze emoties waardoor we minder de neiging hebben om confrontaties op te zoeken, het tegendeel is juist waar, want we zullen eerder sympathie gaan tonen. Een fijne energie om dit weekend door te brengen met de mensen waar jij energie van krijgt. Niet alleen omdat het fijn opladen is, maar ook omdat de maan in Weegschaal jullie dichter tot elkaar kan gaan brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️