Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 december 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 12 en dinsdag 13 december

Maan nog in Leeuw

De maan staat vandaag nog in Leeuw, waardoor we emotioneel meer behoefte hebben om gezien te worden. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties, behoeften en onderbewustzijn en in dit passievolle sterrenbeeld willen we graag gezien worden.

Een goede dag dus om extra je best te doen op werk en die kekke outfit aan te trekken. Wel ben je vandaag een stukje egoïstischer waardoor samenwerkingen misschien minder soepel kunnen verlopen.

Woensdag 14 december en donderdag 15 december

Maan naar Maagd

Na de mentaal vermoeiende dag die we gisteren hadden dankzij de maan in Leeuw, komen we vandaag juist in een hardwerkende energie terecht. Waar we gisteren graag gezien wilden worden, verblijven we vandaag juist graag op de achtergrond terwijl we onze to-do lijst afwerken. Een handige energie om veel gedaan te krijgen, maar wel een waar jij je makkelijk verliest in je werk. Pak dus op tijd je rust.

Vrijdag 16 december en zaterdag 17 december

Maan naar Weegschaal

Tijd voor gezelligheid! Waar we de afgelopen twee dagen juist behoefte hadden om in onze eigen bubbel te werken, zorgt de overgang van de maan naar Weegschaal juist dat we behoefte hebben aan gezelschap. Connectie wordt extra gewaardeerd en verloopt ook soepeler omdat je het makkelijker vindt jezelf open te stellen.

Een sociale energie dus die dit weekend helpt om op te laden na de drukke week die je achter de rug hebt. Ook een goed weekend om te gaan winkelen omdat Weegschaal nog beter weet wat je goed staat.

Zondag 18 december

Maan naar Schorpioen

Een intense dag nu de maan in Schorpioen jouw emoties zal gaan versterken. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller geïrriteerd bent als je veel aan je hoofd hebt, maar zorgt er daarnaast ook voor dat je beter in contact staat met je lijf waardoor jij je ook sensueler zal voelen. Een dag onder de wol doorbrengen met een partner of speeltje is dus een prima afleiding als je veel aan je hoofd hebt.

Hoe je door sporten dichter bij jezelf kunt komen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️