Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 10 sep 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 tot 17 september 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 11 tot 17 september 2023

Maandag 11 september

Maan nog in Leeuw

De maan staat nog in Leeuw waardoor we onbewust in de positievere sferen verblijven. Ook al moeten we ons weer naar werk slepen, met Leeuw voelt het toch een stukje minder zwaar en maken we er een feestje van. Een maanfase die ons eraan herinnert om elke dag zelf de slingers op te hangen en wat vaker een grapje te maken.

Niet alleen om in de good mood te blijven, maar ook om onszelf meer in de spotlight te zetten. Goede dagen om meer gezellige connectie met anderen op te zoeken, maar minder handig om vandaag van jezelf te verwachten dat je alles op orde gaat hebben. Want nu je zo bezig bent met de buitenwereld, ben je te snel afgeleid om op de details te gaan letten.

Woensdag 13 september

Maan naar Maagd

Waar je de afgelopen dagen nog in de chaotische maanfase van maan in Leeuw was, ga je nu juist profiteren van de georganiseerde maan die in Maagd zal verblijven.

Vlak voor de nieuwe maan verhuist ze al naar het sterrenbeeld waarbij ze ons mentaal klaarmaakt voor een nieuwe start om na de zomer alles weer op een rijtje te gaan zetten.

Dagen voorafgaand aan de nieuwe maan kunnen altijd een stuk zwaarder voelen zodat je alles van je af kan schudden als de nieuwe maan voor de deur staat.

Omdat de maan in Maagd staat, sta je een stukje verder van je emoties af waardoor je geneigd bent te vluchten voor datgene dat je voelt in plaats van de emoties te accepteren. Jezelf druk opleggen of afleiding zoeken door jezelf te overvragen ligt op de loer.…

Donderdag 14 september

Nieuwe maan in Maagd

De nieuwe maan staat voor de deur en ondanks dat dit hoogtepunt in een nuchter sterrenbeeld staat, worden we ook vandaag naar de hogere sferen getild.

De nieuwe maan geeft ons een boost aan energie en nieuwe inzichten en herinnert ons aan de doelen die we gesteld hebben.

We hadden al grote plannen of wellicht komen er vandaag nog wel nieuwe plannen bij die je nog een extra dosis motivatie gaan geven.

Geen fase dus waarin we stil kunnen zitten, want we worden getriggerd om verder te gaan en onszelf te blijven ontwikkelen.

Een echte Maagdenenergie dus, nuchter maar wel altijd bezig met haar zaken op orde te krijgen.

Vrijdag 15 september

Mercurius direct in Maagd (tot 4 oktober) + maan naar Weegschaal

Vlak voor het weekend gaan we genieten van het feit dat Mercurius niet langer meer in retrograde staat waardoor we langzaam zullen gaan merken dat we weer een beetje beter kunnen communiceren en de innerlijke stress een betere uitlaatklep kunnen geven.

Door de retrograde van Mercurius werden we meer binnenvetters maar nu deze periode stopt vinden we weer een gezonde uitlaatklep voor de zaken die spelen.

De planeet van communicatie en denkvermogen verblijft nog een tijd in Maagd waardoor je in gesprekken minder door je emoties geleid wordt en duidelijker jouw boodschap kan vorm geven. Een periode waarin we rationeler denken en spreken waardoor we voor anderen soms kil of afstandelijk kunnen overkomen.

Misschien niet altijd de warmste energie, maar jouw bedoelingen blijven wel goed want duidelijkheid kan je in deze tijd erg waarderen.

Onduidelijke zaken helder je graag op en onverwachte problemen zit je nu zeker niet op te wachten. Stabiliteit en weten wat er komen gaat zijn extra fijn, dus maak vooral voor jezelf een planning waar je de komende weken graag aan wilt werken.

Je hebt nog genoeg motivatie om lastige projecten te gaan tackelen omdat jij je niet laat afschrikken door onduidelijkheid of problemen die spelen, dus dit is zeker een tijd om de handen uit de mouwen te gaan steken. Uitdagingen ga je door Mercurius in Maagd zeker niet uit de weg…. Maar goed, eerst maar weekend vieren.

Naast Mercurius doet ook de maan nog een dans aan de kosmos nu ze naar Weegschaal verhuist om daar gedurende het weekend van te genieten.

Weegschaal herinnert ons eraan hoe fijn het gezelschap van anderen is. Een energie die ons zachter maakt en meer in balans tussen hart en hoofd.

Niet alleen zorgt gezelschap van anderen om ons ei kwijt te kunnen over de drukke week die we achter de rug hebben, maar ook om samen nieuwe ervaringen aan te gaan.

Een weekend dus waarin jij je extra fijn zal voelen als je tijd met anderen doorbrengt of even de telefoon oppakt en contact opneemt met oude vrienden.

Dit was de weekhoroscoop weer, happy week!

Edelstenen bij hoogsensitiviteit: deze 5 kunnen je helpen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️