Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 9 apr 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 april tot 16 april 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je er naast je Google Calendar echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 10 april tot 16 april

Maandag 10 april

Maan nog in Boogschutter

Na een weekend vol avonturen, spontaniteit en vrolijkheid brengen we de fijne sferen over naar de maandag nu de maan nog een laatste dag in de vurige Boogschutter verblijft. In dit sterrenbeeld zorgt de maan ervoor dat we onbewust meer bezig zijn met de toekomst en hoe we het volste uit het leven kunnen halen.

We doen vooral de dingen waar we energie van krijgen en laten de zaken die energie kosten voor morgen liggen. Perfect dus voor deze paasdag om te vullen met de zaken die jouw batterij opladen, zoals gezelschap van fijne mensen of het uitvoeren van jouw hobby’s. De saaie moetjes komen morgen wel weer.

Dinsdag 11 april

Maan naar Steenbok + Venus naar Tweelingen (tot 7 mei)

Waar gisteren de dag nog draaide om spontaniteit en energie krijgen van dingen die je leuk vindt, besef je vandaag dat het leven niet alleen maar draait om lol en passie. Nu de maan naar een nuchter en een tikkeltje sober sterrenbeeld verhuist.

Met de maan in Steenbok hebben we een sterke behoefte om onze schouders onder onze verantwoordelijkheden te zetten waardoor we niet in de stemming zijn voor vrolijkheid of gezelligheid. Niet dat je chagrijnig bent, maar je voelt dat er nog genoeg zaken zijn die jouw aandacht nodig hebben. De komende dagen zijn dus perfect om losse eindjes af te maken door los te gaan op je to-do lijst.

Naast de maan hebben we vandaag nog een transitie om bij stil te staan, want de komende werken verhuist Venus, planeet van liefde en schoonheid naar Tweelingen waardoor we onze stoute schoenen aantrekken. We worden bewuster van de spannende kant die in ons zit doordat Tweelingen ons meer zal laten flirten en onze spontane kant naar boven brengt.

Een fijne tijd om je relatie weer nieuw leven in te blazen doordat Venus in Tweelingen meer afwisseling en flirterigheid in jullie naar boven zal brengen, maar ook fijn om te genieten van het date leven als je single bent. Misschien niet met de insteek om een vaste partner te vinden, maar wel fijn om te genieten van alle aandacht die op jou af komt terwijl je ontdekt wat goed bij jou past.

Donderdag 13 april

Maan naar Waterman

Na regen komt zonneschijn, alhoewel de maan in Steenbok geen onweersbui was, zorgt de overgang van de maan naar Waterman voor een stukje verlichting. We zullen hierdoor in ons hoofd minder bezig zijn met onze verantwoordelijkheden, maar meer bezig zijn met de toekomst en de ideeën die wij daarvoor hebben.

Mentaal zorgt dit ervoor dat je voelt dat je wordt uitgedaagd om mee te denken en om je stem te laten spreken. Een overgang die ons open stelt voor onze creatieve kant waardoor we de behoefte voelen om nieuwe dingen te creëren en ook invulling kunnen geven. Niet langer stil staan dus bij wat geweest is, maar nadenken over al dat moois dat nog komen gaat!

Zaterdag 15 april

Maan naar Vissen

Een goed weekend is een weekend waar de maan in Vissen verblijft, tenminste als het gaat om bij komen van de drukke werkweek die we achter de rug hebben. Met de maan in Vissen hebben we een sterkere behoefte om op te laden en onze rust te pakken waardoor we meer geneigd zullen zijn om drukke plannen te cancelen en lekker in huis (of in de tuin!) te gaan cocoonen.

Niet dat je dit nou alleen hoeft te doen, maar in combinatie met gezelschap waar je lekker je ei bij kwijt kan zal erg fijn voor je voelen als je merkt dat je veel aan je hoofd hebt. Rust, een luisterend oor en een goede huilbui kunnen best eens helend gaan werken dit weekend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️