Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 7 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Weekendtip: Sunday Reset met Renessence bij art’otel

Sunday Reset met Renessence bij art’otel in Amsterdam is een uniek concept dat gedurende drie zondagen plaatsvindt in maart, april en mei. Het weekend is het ultieme moment om te ontprikkelen en onthaasten, toch willen we vaak veel in die twee schaarse dagen.

Momenten waarop je vaak ook nog je familie en vrienden opzoekt. Daarom is een moment voor jezelf geen overbodige luxe en hoe kan dat beter dan jezelf een Sunday Reset te gunnen.

Dit is trouwens ook een mooi moment om samen met iemand te plannen. Bijvoorbeeld met je moeder of een goede vriendin. Iedereen die op zoek is naar een moment van rust in de week en aandacht voor body en soul, kan zich onderdompelen in de kalme wereld die speciaal voor jou wordt gecreëerd. En dat in het hart van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station.

Sunday Reset met Renessence

Tijdens de Sunday Reset met Renessence kunnen deelnemers zich onderdompelen in een wereld van selfcare waarbij je kunt denken aan de volgende activiteiten:

  • Yoga & Spa
  • Sound Healing & Spa
  • Stress & Relief Workshop and Spa

Na afloop van de sessies hebben deelnemers twee uur toegang tot de spa, het zwembad, de fitnessruimte, de sauna en thee van Senza, zodat ze volledig kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Renessence is heaven voor selfcare en selflove. Niet alleen is het aanbod voor innerlijk werk groot, ook de omgeving is esthetisch erg aantrekkelijk.

Het art’otel Amsterdam heeft overigens ook een fijn restaurant ARCA, waar je na de ultieme ontspanning ook je smaakpapillen verwent met de lekkerste happen.

De eerste Sunday Reset vindt plaats op zondag 10 maart en kost 20 euro. Reserveer jouw plek hier.

Op een rij: dit zijn de meestvoorkomende soorten yoga

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️