Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Weekendtip: Droom Leef Geniet 15 en 16 april

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling? Wil je nog meer uit het leven halen? Het tweedaagse festival Droom Leef Geniet geeft je alle handvatten die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Twee dagen lang ga je aan de slag met jezelf, op zoek naar jouw innerlijke kracht.

Daarbij ontdek je obstakels waardoor je niet helemaal in die kracht staat. Welke innerlijke stemmetjes houden jou tegen? En hoe geweldig zou het niet zijn als je deze obstakels om kan zetten in kracht!

Droom Leef Geniet

Tijdens het tweedaagse festival dat helemaal gaat over persoonlijke groei en ontwikkeling, leer je om je eigen keuzes te maken. Wat heb je nodig om doelen te bereiken, hoe gooi je de barrières van vroeger van je af en leer je gelukkiger te leven? Wat is zelfliefde, hoe doe je dat? Wat kun je zelf doen om jezelf uit een negatieve spiraal te komen? Dit is slechts een kleine greep uit de thema’s van Droom Leef Geniet die aan bod komen.

Eigenwaarde versterken

Hoe waardevol is het om in slechts twee dagen je eigenwaarde te versterken? Om innerlijke blokkades te deblokkeren, maar ook je nieuwe ‘ik’ te creëren. Dit alles op een niet-zweverige manier, maar uiteraard met dezelfde positieve energie, live demonstraties, transformerende visualisaties, ongedwongen sfeer én heel veel nieuwe inzichten.

Maak kennis met unieke technieken

  • Breathed EFT voor loslaten obstakels en bewust worden van blinde vlekken.
  • Transmutatie: van overleven naar leven met je innerlijke (bron)kracht.
  • Familie opstellingen’: over de kracht van rolmodellen en hoe je die kunt implementeren in je eigen leven.
  • Hypnose: 95 procent van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste. Met hypnose bereik je dat onderbewuste, datgene dat verantwoordelijk is voor ons denken, doen en voelen, veranderen.

Tijdens het event krijg je allerlei tools aangereikt om jezelf krachtig te voelen. Deze kracht kun je weer omzetten in doelen, waardoor je in actie komt. Denk aan de revolutionaire manier om een dagelijkse intentie te plaatsen, zodat jij je doelen kan behalen.

Tickets Droom Leef Geniet

Hét tweedaagse transformerende theaterevenement Droom Leef Geniet vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. Droom, Leef, Geniet heeft als locatie het Isala Theater in Capelle aan de IJssel om precies te zijn. Wil jij erbij zijn? Met de kortingscode BEDROCK is een ticket 110 euro in plaats van 175 euro. Get your tickets here!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️