Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 24 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit mogen vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter) in 2023 verwachten

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat. De drie vuurtekens in de astrologie zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. En dit is de energie voor vuurtekens in 2023.

Vuurtekens zijn passievol, temperamentvol, creatief en hebben veel vrijheid en ruimte nodig. Als vuurteken houd je niet van een uitgestippeld pad of vaste routines, dit maakt je soms wat onvoorspelbaar en impulsief.

Ontdekkingen die je perspectief veranderen

Als vuurteken ben je sowieso niet gebrand op een uitgestippeld levenspad, alleen helpen de inzichten die je begin 2023 krijgt, je om jouw perspectief te veranderen. Dit is voor jou alleen maar fijn, want om eerlijk te zijn, was je een beetje vastgeroest in oude patronen. Tijd om deze te doorbreken dus!

Minder afleiding

Vuurtekens zijn geneigd om alle prikkels van buitenaf te incasseren en reageren sterk op deze indrukken. Hierdoor ben je een early adapter, heb je een neusje voor trends, maar ben je ook snel afgeleid. Omdat je dit jaar iets meer in jezelf zal keren, laat je je minder leiden door indrukken van buitenaf. Dit creëert focus en hiermee ga je een van jouw doelen dit jaar verwezenlijken.

Diepere intieme connecties en spirituele verbinding

Dit jaar vind je iemand met wie je alles samen wil doen en de kans is groot dat dit een mede-vuurteken is. Je begrijpt elkaar dan ook door en door, de seks is erg vurig, maar de ruzies zijn ook pittig. Vuurtekens zijn dominant al ben je wel bereid om jezelf voor deze persoon iets meer op de achtergrond te plaatsen omdat je je goed kan inleven in de ander.

Meer geduld, begrip en kalmte

De empathie die je ervaart, trek je door in alle relaties en dat is nieuw. Natuurlijk hield je heus wel rekening met anderen, maar dit jaar toon je daadwerkelijk meer geduld en heb je oprecht begrip voor anderen.

Positieve verandering

Vuurtekens hebben een avontuurlijk temperament en beschikken over een flinke portie levensvreugde. Dit jaar gaat dit samen met meer compassie, empathie en kalmte waardoor je jezelf niet voorbij holt, maar ook stil staat bij de mooie dingen die je meemaakt. Schrijf jouw uitbundige ervaringen op in een journal om er wijze lessen uit te halen.

De romantiek spat ervan af

Het lijkt dit jaar allemaal om de liefde te draaien, want op romantisch vlak, zit het echt wel goed. Vuurtekens zijn van nature romantisch en initiatiefrijk, nu je dit jaar wordt meegesleept in de romantiek van een ander, is de liefde helemaal niet meer te houden.

Wij hopen dat vuurtekens een liefdevol 2023 tegemoet gaan! Benieuwd wat het jaar voor aardetekens brengt? Dat lees je hier.

Dit mogen watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen) in 2023 verwachten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️