Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

De voordelen van een meridiaan massage in het gezicht

BEDROCK ontdekt het weldadige effect van een Chinese Meridiaan massage in het gezicht. We hebben lichaam en geest namelijk hoog in het vaandel staan. Hier goed voor zorgen past dan ook perfect in onze wekelijkse routine. Een meridiaan behandeling van het gezicht is onderdeel van de Precision Glow Facial. Een behandeling bedacht door Tina Chen Graig, beauty-icoon en founder van U Beauty. Een prachtig merk dat sinds kort gebruikt en verkocht wordt in beeldschone hotels van The Set Collection.

Om de Chinese Meridiaan massage te proberen, gingen we naar de Akasha Spa in het Conservatorium Hotel.

Op deze plek weten ze wel raad met de innerlijke mens! Op een holistische manier word je in de watten gelegd.

De Chinese meridiaan massage

De Chinese meridiaan massage in het gezicht stimuleert en reguleert het meridiaansysteem. Meridianen zijn kanalen waardoor jouw QI (levensenergie), bloed en voedingsstoffen stromen.

Door deze QI te stimuleren, worden blokkades in het meridiaansysteem verminderd of opgeheven. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd, stimuleer je de doorbloeding, waardoor je een natuurlijke blos creëert, en vertraag je het verouderingsproces.

Deze techniek is daarnaast stimulerend voor de collageenproductie, het eiwit in bindweefsels waardoor de huid stevig blijft en minder rimpels vertoont. Je zou dus kunnen zeggen dat een meridiaan massage het verouderingsproces van het gezicht vertraagt. Al helemaal in samenwerking met de producten van U Beauty die door deze techniek super goed door de huid geabsorbeerd worden. De Precision Glow Facial heeft dus heel wat voordelen en is ook nog eens heel ontspannen.

Stralende acte de presence

Tina Chen Graig had een diepgewortelde wens: beauty-liefhebbers een superieure vorm van eenvoud bieden. Dat is wat ze met U Beauty heeft gedaan. Prachtige eenvoudige, schone, effectieve producten voor ieder huidtype zijn het resultaat. Uniek door de baanbrekende SIREN Capsule Technology, waarbij werkstoffen door een eigen inkapselingssysteem werkstoffen beter weten te activeren.

Dit zorgt voor hydratatie op meerdere niveaus met een 3D vocht- en antioxidantenschild, alles om de barrièrefunctie van de huid te optimaliseren. Na de behandeling merkte ik zeker verschil en had ik een stralende huid! De huid is meteen goed beschermd tegen schade (denk aan uv-straling) van buitenaf.

Akasha spa
Beeld via Coebergh

De prijs voor een behandeling van 60 minuten is €189 in Conservatorium Hotel en fijn om zelf te ervaren, maar ook een fijn cadeau om iemand anders een stukje selfcare te gunnen.

De kracht van mantra’s: 2 mantra’s voor inzicht en omgaan met verandering

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️