Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 20 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is de energie van de volle (worm) maan in Weegschaal van 25 maart

Op 25 maart bereikt de volle (worm) maan in Weegschaal haar hoogtepunt. Dit kun je niet alleen zien met het blote oog, maar ook voelen op energetisch level. Er is een sterke behoefte aan balans en harmonie.

Volle (worm) maan van 25 maart

Nu de maan in weegschaal staat, een luchtteken met behoefte aan harmonie, balans en schoonheid, is het verstandig om geen conflict aan te gaan. Weegschalen staan erom bekend dat ze graag conflicten vermijden en daardoor zijn ze goed in het opkroppen van emoties. Niet altijd verstandig, maar tijdens deze volle maan misschien wél zo verstandig.

Want als de vrede verstoord wordt, kun je aardig uit balans raken. Wat je wél mag doen is jezelf meer laten zien.

Meer energie tijdens de volle maan

Wanneer de maan op 25 maart vol aan de hemel staat, ervaar je meer energie en creativiteit dan normaal gesproken het geval is. De bescheiden Weegschaal is erg goed in luisteren en erg begaan met anderen, maar vindt het moeilijker om zelf een mening of visie te delen. Terwijl ze vaak boordevol goede ideeën zitten, juist omdat ze veel oppikken.

Tijdens volle maan is er sprake van meer helderheid en intuïtie, waardoor jouw ideeën nog beter naar voren kunnen komen. Neem anderen mee in jouw gedachtewereld zodat ze zich ook een keer in jou kunnen inleven.

De zon in Ram

Het is niet alleen de Weegschaal in maan maar ook de Ram in zon die bepaalt hoe jij je voelt. En omdat de Ram totaal het tegenovergestelde is dan Weegschaal, kan dit voor de nodige spanning zorgen. Dit uit zich in emoties die alle kanten opvliegen. Waar Weegschaal zich altijd bezighoudt met anderen, is het Ram die vooral met zichzelf bezig is. Uiteindelijk mag jij tijdens deze volle maan daarom shinen en dit zal close relaties alleen maar ten goede komen.

Volle maan met maansverduistering op 25 maart

Op 25 maart is er sprake van een volle maan met maansverduistering. Dat zorgt voor nog meer kracht! Gevoelens kunnen intenser ervaren worden, maar er kunnen ook unieke kansen op jouw pad komen. Wees je bewust van deze gebeurtenissen zodat je ze optimaal kunt benutten en schrik ook niet als sommige dingen opeens niet meer lijken te werken. Dan waren ze gewoon niet voor jou bedoeld.

Sole is hét drankje van Keltisch zeezout en dit is waarom jij het wil drinken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️