Kim van der Blom
Kim van der Blom Psyche 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Vier de liefde en geef een liefdesboom cadeau

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Of je nou single bent of een relatie hebt, het is weer tijd om de liefde te vieren. Weet jij al wat je aan jouw Valentijn wilt geven of ben je nog hard opzoek? Wij hebben een origineel cadeau voor jouw geliefde. Vier deze maand de liefde en geef een liefdesboom cadeau.

Geef niet alleen aan jouw geliefde, maar help ook de natuur.

Treedom: een duurzaam geschenk voor een duurzamere wereld

Treedom is een organisatie die bomen plant voor een duurzamere wereld. Elke boom die door de organisatie wordt gepland, draagt een beetje bij aan een duurzamere wereld. Maar wat betekent het precies om een boom te planten?

De afgelopen twaalf jaar heeft Treedom 3,6 miljoen bomen gepland in zeventien verschillende landen met behulp van 1 miljoen mensen die jou voor gingen. Het planten van bomen heeft veel voordelen. Het is niet alleen goed voor een frisse lading CO2, maar je helpt ook de biodiversiteit en de mensen die  de bomen verzorgen.

Er wordt voor elke boom een dagboek bijgehouden, waarin je de voortgang kan volgen van jouw boom. Je krijgt een foto opgestuurd van jouw geplante boom en kan zo de locatie ontdekken. Een perfect geschenk voor je geliefde én de planeet.

Schenk je geliefde een liefdesboom

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijnsdag? Dan is dit het perfecte cadeau. Je geeft hiermee niet alleen je geliefde een cadeau, maar je helpt ook de natuur. Maar hoe ga je te werk? Er zijn verschillende soorten bomen waaruit je kunt kiezen via Treedom. Schrijf een persoonlijke liefdesbrief en dan wordt de boom voor jouw geliefde gepland. Jouw liefdesboom wordt bijvoorbeeld in Afrika, Zuid-Amerika of Azië gepland.

Maar daar houdt het niet op. Nadat jullie liefdesboom is gepland kun je de boom online zien groeien. De boom bloeit mee met jullie liefde voor elkaar. Maak je geliefde blij, maar ook de planeet.

Laat de bomen bloeien.

6 verschillende liefdesbomen voor Valentijnsdag

Het is misschien een klein gebaar, maar het heeft een grote impact op de planeet en de mensen die ze verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten bomen die je kan kiezen om te laten planten. Treedom heeft een paar opties speciaal voor Valentijnsdag. Er zijn zes bomen: Orange, Cashew, Passion Fruit, Mango, Jacaranda en Banana. Genoeg keuze voor een mooi cadeau!

Een origineel cadeau voor jouw geliefde!

Open je hartchakra voor meer zelfliefde

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️