Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 6 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Valentijn: met een klein gebaar een grote indruk maken

Je kunt er niet omheen: de hectiek rondom Valentijn is weer begonnen. Commercieel gedoe, vinden velen. Toch zijn wij niet van het team anti-Valentijn. Waarom zou je de liefde niet vieren? Of dit nu met je lover of een goede vriendin is. En het hoeft niks te kosten. Iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt, is altijd een mooi gebaar.

En als je niemand kan bedenken dan is being your own valentine nog altijd een alternatief. Bij BEDROCK weten we wel raad met de dag van de (zelf)liefde. Dus alsjeblieft: een lijstje vol inspiratie.

Kissable lips 

Zwoele lippen vragen om zoenen. Als dat is wat je wil, dan kan een lip serum geen kwaad. The Lip Serum vernieuwt de gevoelige lippen, met een krachtige concentratie van La Mer’s voedingsrijke Miracle Broth™, terwijl een gepatenteerd Lip Lipid Complex hydrateert en de vochtbarrière van de lippen versterkt om schade te voorkomen.

la mer lipserum
Beeld: La Mer

La Mer lip serum, €90 via De Bijenkorf

 

Koffie op bed

Wil jij jouw lover of een huisgenoot de dag goed laten beginnen? Maak een verrukkelijke cappuccino op bed. Serveer met een croissant of nog beter: een doos chocolade!

Chocolade

Oh ja. Chocola is áltijd een goed plan. Zeker als de chocolade met liefde en eerlijk gemaakt wordt, in de vorm van hartjes! Dat maken ze bij Madaq. Smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook leuk uit. Zo wil je op Valentijnsdag snacken.
Madaq

Bij Madaq koop je diverse Valentijns chocola

Een kaartje

Een ouderwetse kaart op de post doen is inmiddels oldskool. Hoe vaak krijg jij nog post? Stuur een stiekeme crush eens een kaart. Of een goede vriendin. Iedereen vindt post leuk!

Playdate met jezelf

Seksspeeltjes doen altijd wat jij wil, wanneer jij het wil en dat maakt ze ook zéér geschikt voor Valentijn. Ga lekker met jezelf aan de slag op deze dag!

Sexy geur

Een parfum is een investering en dit koop je niet snel voor jezelf. En soms zegt een geur meer dan duizend woorden, net als dit exemplaar. Klinkt onschuldig, is het niet.

Tom Ford
Beeld via Tom Ford

Tom Ford Vanilla Sex, €210 via De Bijenkorf

Rozenkwarts

Een edelsteen kun je iedere dag bij je dragen en dit maakt rozenkwarts een goed cadeau als je iemand liefde wil geven. De steen helpt om liefde te geven, krijgen en aan te trekken.

Beeld via BOL.com

Rozenkwarts edelsteen via BOL.com

Comfy sweater & Netflix

Nergens zin in op Valentijn? Kruip dan weg in een grote comfy sweater en trakteer jezelf op een dagje Netflix kijken. Dat is ook zelfliefde!

Beeld via 10DAYS

10 DAYS sweater, €129,90 via De Bijenkorf

Geurstokjes

De geur No.07 Voyage Vétiver van Marie-Stella-Maris ruikt naar vetiver, salie en zeezout. Fris, kruidig met houtachtige ondertonen en daarom zo fijn in huis. Onderschat nooit jouw reukzintuig en de impact hiervan op jouw dagelijkse mood. Geurstokjes dragen bij aan sfeer.

Marie-Stella_Maris
Marie-Stella-Maris

Geurstokjes No.07 Voyage Vetiver, €34,90 via De Bijenkorf

Sjansz. in Jansz.

Sjansz. is terug van weggeweest! Valentijnsdag in Jansz. staat in het teken van romantische love songs, uitzicht op de verlichte grachten, en overheerlijke gerechten om te delen.

Jansz
Beeld via Pulitzer

Bij Jansz., ons lievelings- restaurant in de Negen Straatjes, schuif je op de meest liefdevolle dag van het jaar aan voor een avond vol flirterige romantiek. Begin de avond met een glas champagne, gevolgd door een 3-gangenmenu met Jansz. favorieten,

Sjansz. in Jansz. reserveer je hier!

Restaurant Jansz.
Reestraat 8, Amsterdam

Romantische wandeling

Wandelen kan letterlijk het hoofd leegmaken. Ken je iemand die wel even wat afleiding kan gebruiken? Dan is een simpele wandeling al liefdevol genoeg! Sluit af met een chocolademelk met slagroom. Hartjeschocolade of thee.

Waarom zoenen we?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️