Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Liefde & Seks 10 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Twinflames: 7x tekenen dat jij je tweelingziel gevonden hebt

Een connectie tussen twinflames, oftewel tweelingzielen, wordt als de meest intense connectie in het leven beschouwd. De connectie tussen twinflames is zó bijzonder en sterk, dat een ontmoeting met je tweelingziel jouw hele leven overhoop kan halen. Maar wat is een twinflame eigenlijk? En hoe weet je dat jij je hem gevonden hebt?

Het klinkt aanvankelijk misschien een beetje vaag, maar trust us; wanneer jij je twinflame ontmoet, zul je weten dat hij je tweelingziel is.

Twinflames

Klinkt allemaal heel bijzonder, die connectie tussen tweelingzielen, maar wat is het nu eigenlijk? Je zult in jouw leven een heleboel mensen tegenkomen. Met de ene heb je een diepere connectie dan met de ander. Een connectie met een twinflame is van een wel heel bijzonder niveau.

Een ontmoeting tussen twinflames is zo uniek, dat niet iedereen zijn of haar twinflame zal tegenkomen in een mensenleven. Het idee van een tweelingziel gaat er namelijk van uit dat jullie dezelfde ziel zijn. Yep, je leest het goed. Jullie vullen elkaar dus niet aan, jullie kennen elkaar niet per se uit een vorig leven en jullie hebben geen karmische connectie. Neen. Jullie zijn één ziel, gesplitst in twee lichamen.

Een relatie met een twinflame gaat zeker niet over rozengeur en maneschijn. Jullie zullen in elkaars leven komen, om iets van elkaar te leren. Je vraagt jezelf nu natuurlijk af hoe je weet of jij je maatje gevonden hebt? Volgens psychotherapeut Babita Spinelli zijn er een aantal overduidelijke tekenen die er op duiden dat jij je tweelingziel gevonden hebt.

1. Een bijzondere ontmoeting

Wanneer jij je twinflame ontmoette, was er direct een bijzondere verbinding. Je had het idee dat jij deze persoon al heel lang kent, een gevoel van thuiskomen. Het kan zelfs voelen alsof jullie door een hogere macht samen zijn gebracht. Wanneer je in zijn of haar ogen kijkt, zul je jezelf herkennen.

2. Gedeelde normen en waarden

Jij en je twinflame lijken op elkaar. Niet per se qua uiterlijk, maar jullie zullen dezelfde normen en waarden delen. Jullie hebben namelijk dezelfde kijk op het leven. Sterker nog: jullie zullen erachter komen dat jullie levens best veel op elkaar lijkt. Wanneer jullie ervaringen uit het verleden vergelijkende, zullen jullie beseffen dat veel gebeurtenissen overeen komen.

3. Yin en yang

Jullie zijn elkaars yin en yang, en wanneer jullie samen zijn, zijn jullie helemaal in balans. Hij is jouw masculine energie en jij bent zijn feminine energie (of andersom). Wanneer jullie samenzijn, zul je het gevoel hebben dat alles in het hele universum precies in balans is.

4. Hogere missie

Een twinflame komt in jouw leven om je iets te leren. Door je tweelingziel zul je er namelijk bewust van worden, wat jouw divine mission is in het leven. Dit kunnen intense lessen zijn. Je zult namelijk geconfronteerd worden met oude trauma’s of onzekerheden.

5. Magnetische aantrekkingskracht

Vanaf het eerste moment dat jullie elkaar in de ogen keken, is er een magnetische connectie. Fysiek, en mentaal zijn jullie onwijs tot elkaar aangetrokken. Jullie komen elkaar op random plekken tegen, of jullie zullen feilloos aanvoelen wanneer jullie elkaar nodig hebben.

6. Twinflames gaan (tijdelijk) uit elkaar

Het doel van een twinflame is om dichter tot jezelf te komen, zodat jij kunt werken aan jouw onzekerheden en zult leren wat jouw levensmissie is. Nu zal dat vaak niet heel smooth gaan. Daardoor gaan twinflames vaak (tijdelijk) uit elkaar. Deze break is nodig om jullie allebei te pushen.

7. De break-up is bijna niet te verdragen

Er zal een tijd komen, dat jullie uit elkaar gaan. Deze break zal zó pijnijk zijn, dat het voelt alsof er een deel van jou afsterft. Nu is liefdesverdriet natuurlijk nooit heel prettig, maar deze breuk is van een ander niveau. Je zult zó veel verdriet voelen, waardoor je geen andere keus hebt dan jezelf overgeven aan jouw levensmissie, en je inner work zal doen. Wanneer jullie dit beiden doen, zullen jullie weer samen komen. Wanneer deze samensmelting weer plaats zal vinden, hebben jullie dus zelf in de hand. Dit kan weken, maanden en soms zelfs jaren duren.

Karmische wonden helen: hoe gaat dat in z’n werk?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️