Kim van der Blom
Kim van der Blom Psyche 13 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Voor deze 4 sterrenbeelden is februari de gelukkigste maand

Het Waterman-seizoen is officieel begonnen. Waterman is een erg sociaal sterrenbeeld, maar dit seizoen staat ook vrijheid centraal. Er zijn deze maand vier sterrenbeelden die veel geluk kunnen verwachten. Wat is geluk eigenlijk?

Het draait in dit geval vooral om positieve kosmische energie die in je voordeel werkt!

Tweeling: je wordt uitgenodigd om jouw kijk op de wereld te vergroten

Tweeling staat bekend als een communicatief en nieuwsgierig sterrenbeeld. Je bent dan ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën en wil graag nieuwe perspectieven verkennen. Je staat open voor nieuwe meningen en ideeën, dit heeft alles te maken met het feit dat jouw sterrenbeeld nu in het negende huis staat. Het negende huis in astrologie is het huis van hoger onderwijs en lange reizen.

De komende periode staat het negende huis in het teken van kennis en wijsheid. Normaal sta je altijd bekend voor je wat minder populaire kijk op dingen. Dit is de kans om jouw ideeën te delen met anderen. Misschien ontmoet je wel mensen met dezelfde gedachten als jij. Wees niet bang om een beetje onrust te veroorzaken. Je bent nou eenmaal de boodschapper van de sterrenbeelden.

Leeuw: je omarmt een nieuw perspectief in relaties met anderen sterrenbeelden

Deze maand zijn romantische relaties voor jouw een prioriteit, zeker nu het Waterman-seizoen is begonnen. Misschien heb je wel een haat-liefde relatie met dit seizoen, aangezien Waterman je tegenpool is. Dit zorgt juist deze maand voor vernieuwende thema’s die aanbod komen.

Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend als iemand die van aandacht en bevestiging houdt, je bent dan ook opzoek naar iemand die hier goed mee om kan gaan. Dit seizoen staat helemaal in teken van mensen waarbij jij jezelf kan voelen. Omring je met mensen die het beste bij je naar boven halen en niet geïntimideerd worden door jouw persoonlijkheid.

Dit soort relaties moet je dan ook zeker volhouden!

Weegschaal: je vindt vernieuwende ideeën om jezelf te vermaken

Jouw sterrenbeeld gaat door en verplaatst zich door jouw vijfde huis. Het vijfde huis staat voor creatieve zelfexpressie. Probeer deze maand nieuwe manieren te vinden om jezelf te vermaken. Wees creatief!

Het is voor de Weegschaal belangrijk dat je de tijd neemt om jezelf te verwennen, probeer deze maand uit jouw comfortzone te stappen. Misschien is jouw idee van plezier hebben, iets heel anders dan voor anderen, maar laat dit je niet tegenhouden.

Omarm je unieke kant!

Waterman: tijd om in de spotlight te gaan staan

Dit sterrenbeeld gaat door het eerste huis. Het eerste huis staat in teken van hoe jij jezelf presenteert en aandacht geven aan hoe jij jouw unieke zelf waardeert. Normaal ben je geen fan van de aandacht, maar dit is dé tijd om te shinen.

Je kan hierdoor de dingen waarin jij gelooft, delen met anderen. Laat anderen weten wat echt belangrijk is voor jou. Spreek jouw mening uit  en omarm wat jouw anders maakt. Dat zijn juist de eigenschappen waarom mensen van jou houden.

Ben jij de main character? Volgens de volle maan van 5 februari mag jij nog meer gaan stralen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️