Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 4 mei 2023
Leestijd: 4 minuten

Deze stad past het beste bij jouw sterrenbeeld en moet je dan ook zeker bezoeken

Iedereen heeft wel een droombestemming waar je altijd al eens heen hebt willen gaan. Wist je dat jouw sterrenbeeld je kan vertellen welke stad het beste bij jouw manier van leven past? Misschien is jouw volgende bestemming wel de stad waar jij een spirituele connectie mee hebt.

Vind hier de stad die het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Welke stad past het beste bij jouw sterrenbeeld?

Voel jij altijd al een connectie met een bepaalde stad, dat kan misschien komen omdat deze goed bij jouw sterrenbeeld past. Ontdek welke stad het beste bij jou past!

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is een geboren leider, het is ook niet voor niks het eerste sterrenbeeld van de dierenriem. Om deze reden is Rome de beste stad voor jou. Rome heeft een rijke geschiedenis en de Ram zal een goede connectie voelen met de kunst, het eten en het nachtleven. In Rome is het nooit stil en zal er voor de Ram altijd een avontuur te beleven zijn.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier staat erom bekend dat ze niet houden van onzekerheid. Je houdt dan ook van sparen en luxe. In een stad als Milaan zal je deze luxe dan ook zeker vinden. Milaan is de stad als het draait om shoppen, een droom die voor de Stier uitkomt!

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Over mensen met het sterrenbeeld Tweeling wordt vaak gezegd dat ze twee gezichten hebben. Dit geldt ook voor de stad Berlijn die ooit door tweeën werd gesplitst door de Berlijnse Muur. Hoewel de Muur in 1989 neer werd gehaald, zijn de verschillen in culturen nog steeds te zien. Zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is een waterteken en het liefst besteed je dan ook je tijd bij de oceaan. De stad die het beste bij dit sterrenbeeld past is Sydney. In deze mooi stad is het het hele jaar mooi weer en Sydney heeft mooie stranden om te bezoeken. Een stad waar jij je helemaal jezelf voelt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw houdt van de spotlight en wordt soms gezien als de koning van de sterrenbeelden. De stad die het beste bij dit sterrenbeeld past is Caïro. Caïro heeft zeker iets koninklijk aan zich met het mooie landschap en de geschiedenis. Het is daarnaast voor jou ook belangrijk dat het een beetje Instagram-waardig is en dat is het zeker.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor het sterrenbeeld Maagd kijken we iets dichterbij huis. Als aardeteken raak jij nooit ergens op uitgekeken en dat is maar goed ook. Amsterdam is namelijk de stad die het beste bij jou past. Ga een dagje Amsterdam verkennen op de fiets of maak een mooie wandeling langs de grachten.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, het sterrenbeeld als het aankomt op relaties. Het zal je dan vast niks verbazen dat Parijs de beste stad voor jou is. De romantische sfeer van de stad past helemaal bij jou. Je wordt dan ook niet snel moe van het poseren voor de Eiffeltoren en de stad verkennen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Iets waar de Schorpioen mee geassocieerd wordt, zijn geheimen en mysterie. Daarom past de volgende stad ook heel goed bij mensen met dit sterrenbeeld. New Orleans met de rijke cultuur, muziek en het nachtleven is perfect voor de Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Mensen met Boogschutter als sterrenbeeld willen het liefst alles zelf uitzoeken en houden van een beetje avontuur. Miami is daarom de perfecte stad voor jou om even helemaal los te gaan. Miami is de stad waar de Boogschutter aan de realiteit kan ontsnappen met de kunst, pretparken en het eten dat Miami te bieden heeft.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor de Steenbok is zekerheid erg belangrijk, wanneer je op vakantie gaat blijf je het liefst binnen het budget dat je hebt vastgesteld. Misschien verbaast je het dat Londen de stad is voor jou, maar met de gratis musea en de vele parken kan je makkelijk een hele vakantie volmaken. Dit betekent niet dat je jezelf soms even moet verwennen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman houdt van een uitdaging en daar is deze stad perfect voor. New York staat er bekend om dat het soms wat moeilijk of zwaar kan zijn, maar Waterman kan dit aan. Tussen de verschillende culturen en mogelijkheden zal dit sterrenbeeld zich helemaal thuis voelen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen staat in het twaalfde huis van god en spiritualiteit. Om deze reden past Jeruzalem het beste bij dit sterrenbeeld. Zeker een mooie stad om te gaan ontdekken.

Deze carrière past volgens jouw sterrenbeeld het beste bij jou

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️