Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Spiritualiteit 18 jan 2024
Leestijd: 6 minuten

Quantum hypnose practitioner Wendie: ‘Ik leg contact met een dieper deel in jou wat alle wijsheid heeft’

Wendie (52) is naast luisterkindwerker en trainer ook quantum hypnose practitioner. Quantum hypnose, of QM, gaat er vanuit dat we zoveel meer zijn dan ons fysieke lichaam en dat we in verbinding staan met het hele universum.

Je kunt met vele vragen een quantum hypnose sessie volgen. Bijvoorbeeld om te weten te komen waar onverklaarbare fysieke klachten vandaan komen. Of waarom je bepaalde angsten hebt. “Door middel van quantum hypnose vind je die antwoorden diep in jezelf, dat is je innerlijke wijsheid“, zo vertelt Wendie aan BEDROCK. “Door de QM-sessie krijg je weer toegang tot alle wijsheid en kennis die je al in je draagt, maar waar je niet altijd bij kan komen.”

Quantum hypnose kan helpen in de zoektocht naar antwoorden

“Cliënten komen bijvoorbeeld met vragen over belangrijke beslissingen in hun leven, vaak staan ze op een soort van kruispunt. Of ze willen pijnlijke terugkerende processen, die ze ervaren in hun leven, onderzoeken. Ook willen ze erachter komen waar die processen vandaan komen en ze transformeren. Velen komen ook met de vraag waarom ze hier zijn gekomen, wat hun missie is op aarde.

Je hoeft er niet in te geloven om het te ervaren. Iedereen die zich geroepen voelt, voelt intuïtief aan dat quantum hypnose kan helpen in de zoektocht naar antwoorden en inzichten, bewustwording en heling.

Tijdens een sessie, die zo’n drie uur duurt, start ik met de intake die ze van tevoren hebben ingevuld. Op die manier kom ik erachter waar degene die een quantum hypnose sessie gaat volgen, mee zit. Zo vraag ik bijvoorbeeld naar indrukwekkende gebeurtenissen tijdens het huidige leven, iets wat veel impact op diegene heeft gehad. Voor mij is het fijn om deze informatie van tevoren te hebben, omdat dit naar voren kan komen tijdens de sessie.

Ik ga in contact met je diepere laag

Daarna start de hypnose. Ik zorg ervoor dat de cliënt lekker ligt en breng diegene in trance. Veel mensen denken dat je tijdens de sessie helemaal van de wereld bent, maar dat is niet zo. In de moderne vormen van hypnose ben je er helemaal bij met je bewuste geest, maar ik ga wel in contact met een diepere laag, je hogere zelf of ziel. Ook heb je zelf de regie: ik ben de gids en begeleid je. Is iemand in trance, dan doe ik een geleide meditatie volgens protocol. Ik vraag ook altijd aan je Hogere Zelf toestemming om contact te maken.

quantum hypnose wendie
Bron: privébeeld privébeeld

Soms komt een vorig leven voorbij tijdens quantum hypnose

Het kan zijn dat er een vorig leven voorbij komt tijdens quantum hypnose. Dit leven is altijd relevant voor een probleem dat de cliënt ervaart in het huidige leven, het komt niet zomaar voorbij. Dit wordt helemaal uitgevraagd tijdens de QM-sessie waardoor er inzichten komen en er diepgaande heling kan plaatsvinden.

Vervolgens ga ik in gesprek. Degene die ik begeleid, gaat naar een tijd en plaats in de ruimte die op dat moment relevant is. Vaak, maar niet altijd is dit een vorig leven, maar het kan ook om gebeurtenissen in het huidige leven gaan. De verbeeldingskracht wordt geactiveerd tijdens de quantum hypnose. Ik vraag wat diegene waarneemt, of er een bepaalde geur is, een kleur of andere dingen om je heen. Zo krijg ik steeds meer een compleet beeld. Ook wordt alles gaandeweg meer helder. De bewustwording en een helingsprotocol zorgen ervoor dat er uiteindelijk transformatie en heling kan plaatsvinden.

Vaak komt een bepaalde belangrijke gebeurtenis naar voren, uit het huidige of voorgaande leven van diegene. Ondertussen maak ik notities van deze gebeurtenissen. Daarna start het tweede deel van de quantum hypnose en gaan we nog meer de diepte in. Ik vraag aan het Hogere Zelf waarom we dit verhaal te zien krijgen en wat de cliënt daar op dat moment aan heeft. In dit deel van de hypnose wordt helder wat het doel is van wat de cliënt te zien krijgt en misschien wel belangrijker, wat nodig is voor heling.

Het zelfherstellend vermogen is heel krachtig

Ook dit gebeurt tijdens de sessie: het zelfherstellend vermogen wordt aangeboord en dat is heel krachtig. De cliënt herinnert zich weer zijn eigen grootsheid en kracht. Eerst komt bewustwording en komen we erachter hoe bepaalde problemen ontstaan zijn, daarna komt het helingsproces op gang. De sessie kan dan ook heel transformatief en helend zijn bij bijvoorbeeld trauma’s en blokkades. Dit komt doordat de oorzaak achterhaald wordt en dit daarna meteen fundamenteel geheeld wordt.

Tijdens een quantum hypnose sessie zie ik vaak veel gebeuren met cliënten. Denk aan koude rillingen, huilen, lachen of intense gewaarwordingen. Waarbij de client voelt alsof hij of zij
helemaal thuiskomt op een plek, of waarbij hij of zij in een intens liefdevol en vredig veld terecht
komt. De belevingen die ze ervaren, die gaan soms gepaard met krachtige fysieke sensaties en
emoties. Soms verandert de stem van de cliënt, omdat er contact is met een ander deel van die persoon.

Een blijvende herinnering aan wie de cliënt in essentie is

Na de hypnose krijgt de cliënt een audio-opname mee van de sessie. Ook al zijn mensen die een quantum hypnose sessie ondergaan bij bewustzijn, ze vergeten vaak veel of krijgen niet alles goed mee. Ik adviseer dan ook altijd om een of meerder keren per week de opname af te luisteren. Zo kan de sessie goed integreren en het helingsproces werkt ook nog een tijd door.

Ook kan ik, naar wens, de sessie voor de cliënt in beeld brengen. Dat is een Soulportrait van je Hogere Zelf inclusief de kleuren en helende symbolen die daarbij horen. Deze worden tijdens de sessie door het Hogere Zelf doorgegeven aan de cliënt, als anker en krachtbron. Het dient als hulpmiddel om alles te integreren wat er tijdens de sessie is gebeurd op blijvend niveau. Ook is het een blijvende herinnering aan wie de cliënt in essentie is: groots en krachtig met volledig bewustzijn over de eigen missie hier op aarde.

Mijn doel met quantum hypnose is om mensen te laten ervaren dat we zoveel krachtiger en grootser zijn dan we vaak denken. We hebben een enorm krachtig en wijs potentieel wat we vaak nauwelijks benutten. Bovendien kunnen we toegang krijgen tot deze oneindige wijsheid en informatie en te weten komen wie we in ons diepste wezen zijn. Cliënten ontvangen vaak de boodschap waarom ze hier zijn en wat hun missie is. Die kunnen ze na de sessie ook bewust gaan leven.”

20% korting op een quantum hypnose sessie

Wil je meer weten over Wendie of haar werk, kijk dan op haar website. Wil je zelf een quantum hypnose sessie ervaren bij Wendie? Vertel dan dat je via Bedrock komt en ontvang 20% korting op een sessie.

Dit zijn de kenmerken en levensmissie van een lichtwerker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️