Maartje Vis
Maartje Vis Psyche 15 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze 5 podcasts voor een positieve mindset kom je de herfst door

Wanneer het buiten weer koeler wordt, beland je misschien wel in een herfstdip. Tijdens je volgende herfstwandeling helpen de volgende zes podcasts je weer met het ontwikkelen van de juiste mindset. Tijd voor positiviteit, groei, motivatie en selflove.

Bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling is altijd een goed idee. Misschien zit je perfectionisme je wel in de weg of ben je snel onzeker. Door te werken aan jezelf, zorg je ervoor dat je je weer gelukkiger en zelfverzekerder gaat voelen.

Podcasts over een positieve mindset

Deze uiteenlopende podcasts van verschillende inspirators staan allemaal op Spotify en helpen je bij je zelfontwikkeling.

7 Things That Succesful People Do

Van de Mindset Mentor. Coach, spreker en podcaster Rob Dial leert je in deze aflevering zeven dingen die ervoor zorgen dat als je 10 jaar later terugkijkt in de tijd, je grote vooruitgang geboekt hebt.

Career anxiety, disillusionment and feeling stuck

Van The Psychology of your 20s aflevering 52. In deze aflevering wordt besproken hoe we proberen uit te zoeken wat we aan het doen zijn en waar we heen willen op het gebied van ons werk en onze carrière.

Becoming the happiest, healthiest version of yourself and feel good habits ft @katelynnnolann

Van The Welness Cafe aflevering 29. In deze podcast bespreken de influencers Trin en Katelynn gewoontes in hun dagelijkse routine waarmee ze de beste versie van hunzelf proberen te zijn. Daarbij geven ze tips voor je eigen routine en besteden ze aandacht aan het belang van focussen op je goed voelen.

Daily Affirmations for Motivation! NO MORE EXCUSES

Van Affirmation Babe. Deze affirmaties helpen je met het stoppen van excusen bedenken en geven jou weer motivatie.

How To Destroy Your Negative Thoughts

Van The Mindset Mentor. In deze aflevering leert coach, spreker en podcaster Rob Dial je op welke manier je kan stoppen met negatief denken.

Naast het beluisteren van deze podcasts om je mindset te verbeteren, heb je ook veel boeken die zich focussen op zelfontwikkeling. Journalen, het bijhouden van een dagboek, helpt je ook om meer inzicht in jezelf te krijgen. Genoeg opties dus om de beste versie van jezelf te worden.

5 manieren om meer zingeving in je leven te ervaren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️