Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

WIN: een overnachting in een huifkar en ga back to basics net als in de serie Django

De nieuwe eigentijdse versie van een westernserie met psychologisch plot: DJANGO staat nu online op Canal Digitaal. De serie, met de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts in de hoofdrol, is alles behalve een ‘gewone’ westernserie. Het verhaal speelt zich af in de adembenemende natuur, want daar zet de succesvolle maker Francesca Comencini (o.a. van de hitserie Gomorra) een groots spektakel neer, waarbij de verschillen tussen man en vrouw op originele manier worden blootgelegd.

Dit maakt dat wij deze serie, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn, met de BEDROCK lezer willen delen.

DJANGO

Het verhaal van de serie DJANGO speelt zich af in het Wilde Westen in 1860-1870. Django’s vrouw en kinderen zijn acht jaar geleden vermoord en dit trauma blijft hem achtervolgen. Django heeft het vermoeden dat zijn dochter Sarah nog steeds in leven is en gaat hoopvol naar haar op zoek.

Na een lange zoektocht vindt hij haar in New Babylon. Een plek waar verschoppelingen van verschillende culturen, rassen en geloven samenleven. Zijn dochter Sarah is geen kind meer en als jongvolwassen vrouw wil ze dat haar vader weer vertrekt wanneer hij haar vindt. Ze is bang dat hij onrust zaait op de plek waar zij zo is ingeburgerd én wil trouwen met de man die haar daar heeft opgevoed. Django wil blijven want hij wil zijn dochter niet nog een keer verliezen.

Emotionele ontdekkingstocht

De personages in DJANGO maken een emotionele ontdekkingstocht door die je aangrijpt. Wat wij mooi vinden is dat vrouwen een prominente rol hebben in deze serie. In de traditionele western series kregen vrouwen altijd een ondergeschikte rol. In de tien afleveringen worden de verschillen tussen man en vrouw op originele manier blootlegt.

Win een overnachting in een huifkar

Wil jij ook back to basics net als in DJANGO? Wij mogen ter ere van de lancering van deze nieuwe western serie een overnachting weggeven op Landgoed Mariahoeve. Een escape in de natuur, in een houten kar, waan je je terug in de tijd.

🤞 Winnen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dat is het enige! Deze winactie loopt tot 30 april 2023.

Nieuwsgierig naar de serie? Je bekijkt de trailer hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️