Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Leer jouw eigen verhaal te schrijven, aldus de nieuwe maan in Tweelingen op 18 juni

Op 18 juni is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt de maan ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Tweelingen leren we om de touwtjes te laten vieren.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld dat ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan van 18 juni

De nieuwe maanfase is een hoogtepunt dat we zeker niet mogen missen, want alhoewel de volle maan bekender is, is het juist de nieuwe maan die energie geeft in plaats van energie kost. Tijdens de nieuwe maan op 18 juni komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. Dubbel zoveel kracht dus die ons helpen om de goede richting weer op te gaan.

Deze nieuwe maan brengt vernieuwing

Dat het tijd is voor nieuwigheid staat vandaag zeker in de sterren geschreven, want met deze nieuwe maan staan we voor een dubbel nieuw begin. En aangezien de maan invloed heeft op onze emoties en onderbewustzijn, betekent het dat we tijdens de nieuwe maan een sterkere behoefte hebben aan verandering en een schone lei om in te kleuren. Dankzij de nieuwe maan in Tweelingen gaan we deze kleurrijker invullen dan dat we voorheen hebben gedaan.

De nieuwe maan in Tweelingen is er een die plezier brengt, afwisseling en licht aan het einde van de tunnel als je de afgelopen tijd als zwaar hebben ervaren. Het is aan ons hoe wij omgaan met situaties die onvermijdelijk zijn en ook daarin hebben we een keuze. Hoe pittig we het ook hebben gehad, dankzij de flexibele instelling van Tweelingen leren we om het leven minder zwaar te nemen zodat we zelf de slingers op zullen gaan hangen.

Door sneller te schakelen tussen wat er allemaal in het leven gebeurd en op zoek te gaan naar nieuwe prikkels, zijn we beter in staat om te genieten van de nieuwe thrills.  Daarnaast voelt het ook alsof we nu met de nieuwe maan in Tweelingen in staat zijn om luchtiger en met meer humor met vervelende situaties om te gaan. Grote kans dat jij achteraf denkt, waar heb ik mij druk om gemaakt…

Niet alleen is flexibiliteit een belangrijk onderwerp van deze nieuwe maan maar ook het koesteren van jouw nieuwsgierigheid. Het leven is te kort om stil te blijven staan en vast te roesten, dus blijf jezelf prikkelen en uitdagen om de wereld elke dag opnieuw te leren ontdekken.

Volg die ene cursus die op je lijstje stond, koop het boek die je inspireert om uit de band te springen of knoop die gesprekken aan. Niet alleen voor nieuwe inzichten, maar ook om jezelf af te leiden als je teveel aan jezelf twijfelt.

Kijk daarom tijdens deze nieuwe maan niet alleen naar de inzichten die je krijgt, maar ook naar de verhalen die jij jezelf voorhoudt over wie je bent en wat je kan. Grote kans dat jij jezelf veel te klein hebt gehouden, maar gelukkig laat de nieuwe maan in Tweelingen je zien dat jij zelf de schrijver van dit verhaal bent en dat je verhalen altijd kan omschrijven…

Happy new moon!

Dit zijn jouw behoeften aan intimiteit in een relatie volgens de sterrenbeelden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️