Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 13 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 13 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 13 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan van Stier naar Tweelingen verhuist, kom je weer in de lekkere sferen terecht. Communicatieve Tweelingen zorgt voor een extra behoefte om jezelf te uiten, waardoor je samenwerkingen vandaag een stukje soepeler zullen lopen. Lekker kletsen tijdens de pauzes dus, Ram.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De Tweelingenmaan die je de komende twee dagen kan verwachten, zorgt ervoor dat ook jij als saaie Stier buiten je comfortabele bubbel moet gaan kijken. Niet gelijk gaan bungee jumpen, maar wel open staan voor nieuwe wendingen of ideeën. Tijd om je koppigheid los te laten, want eigenlijk is het vooral de angst voor het onbekende die je tegenhoudt. Maar dat onbekende zal juist weer nieuwe deuren voor je gaan openen…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jij gaat lekker. De maan staat in jouw sterrenbeeld voor de komende twee dagen waardoor jij barst van de energie, en als echte Tweelingen uit zich dat met name in heel veel kletsen en honderd taken tegelijk willen oppakken. Ga dus vooral lekker los en maak vandaag gebruik van de energie om lekker te flirten, een van jouw (onbewuste) talenten.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar het ene sterrenbeeld erg fijn gaat op de drukke en chaotische energie van de maan in Tweelingen, geldt dat voor jou als gevoelig sterrenbeeld juist absoluut niet. De vele prikkels die je ervaart zorgen ervoor dat je meer naar binnen zal keren en behoefte hebt om jezelf af te zonderen. Een goed idee, maar durf wel om hulp te vragen als dat nodig is. Je hoeft de wereld niet alleen te dragen, Kreeft.

Hoe beoefen je zelfliefde? 4 tips om meer liefde voor jezelf te creëren

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De sociale energie die de maan in Tweelingen met zich meebrengt, zorgt ervoor dat je lekker gaat op het gezelschap van anderen en daar ook behoefte aan hebt. Goede dagen dus om niet alleen te zijn, maar vooral de aandacht van anderen op te zoeken. Zeker als Leeuw ga jij daar goed op.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Gek of niet, maar de flexibele instelling van Maagd vind jij als nuchter sterrenbeeld eigenlijk best oké. Soms iets te chaotisch, maar juist door de flexibiliteit en het snelle schakelen merk je dat je op werk beter uit de voeten komt als je zorgt voor afwisseling. Net wat je nodig hebt om die vervelende to-do’tjes af te maken.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De Tweelingenmaan kan je best wat rustelozer maken dan de vorige maanfasen. De flexibele instelling van Tweelingen zorgt voor veel schakelwerk, maar ook de behoefte aan nieuwe informatie die je maar blijft verwerken. Als echte Weegschaal wil je er ook nog eens graag goed over nadenken, waardoor je hoofd wat sneller vol kan zitten.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De flirterige skills van Tweelingen doen jouw sensuele kant goed, want nu zowel de maan als passievolle planeet Mars samenkomen in Tweelingen, heb je een grotere behoefte aan liefde en het bedrijven ervan. Een slechte tijd dus om jezelf in te houden, want het is een van de vele vormen van zelfexpressie en een erg gezonde uitlaatklep voor je emoties….

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je hebt extra behoefte aan het maken van plezier met je partner of met vrienden nu zowel de maan als Mars je extra passie gaan geven in relaties. Niet alleen maar serieuze zaken hoor, maar juist het samen lol hebben staat nu voorop. Ook erg fijne energie om de relatie weer nieuw leven in te blazen als het vuurtje een beetje gedoofd was.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Tweelingenmaan kan je de komende dagen best onrustig maken. Door alle prikkels en sociale momenten die op je af komen, voel jij je best overdonderd. Goed moment om daarom bewust te worden van hoe je mentaal rust kan creëren, door bijvoorbeeld op de toilet even een ademhalingsoefening te doen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De creatieve kant van de maan die de komende twee dagen in Tweelingen staat, zorgt voor een extra boost voor je zelfvertrouwen nu je weer in je element komt te zitten. De ideeën die in de je hoofd zitten, vloeien eruit, waardoor je in een fijne flow komt. Goed moment dus om na te denken welke ideeën en inzichten je nu echt belangrijk vindt om werk van te maken. Want ook jij hebt maar 24 uur in een dag…

Dé niet zweverige daghoroscoop van 11 oktober 2022

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vandaag en morgen staat de maan nog in Tweelingen waardoor je extra bewust bent van de gesprekken die om je heen gevoerd worden. Soms zelfs tot op het paranoïde af, als je onzeker bent of er over jou gepraat gaat worden. Dit kan een onstabiel gevoel geven, zeker als je het gevoel krijgt vanuit familie of vrienden die dichtbij je staan. Luister vooral naar je intuïtie, die weet wel of het goed of fout zit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️