Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Psyche 29 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: openlijk praten over je relatie en seksleven in ‘Naar bed’

Yes, weekend! Tijd om in je joggingbroek op de bank te hangen met films en series en je verstand op nul. Of toch niet? Op streamingsplatforms vind je niet alleen dingen als Gossip Girl en Pretty Little Liars, maar ook een heleboel toffe films en documentaires die je wereldbeeld verbreden. Daarom geven wij geregeld een nieuwe kijktip. Dit keer tippen we ‘Naar bed’, een tof nieuw VPRO-programma waarin stellen hun relatie vanuit de meest intieme plek van het huis bespreken.

Want relaties, bedgeheimen, seksualiteit: het blijven razend interessante onderwerpen. En verfrissend aan ‘Naar bed’ is het intieme, rauwe en eerlijke karakter van de getuigenissen. Niks gepolijst, maar gewoon uit het leven gegrepen en vaak ontzettend herkenbaar.

De 13 rode vlaggen in een relatie die je beter niet kan negeren

Naar bed op VPRO

Maar weinig plekken lenen zich zo goed tot ontspanning als een bed. In ‘Naar bed’ is ‘t dan ook de uitgelezen achtergrond voor bezinning en reflectie over dat wat partners samenhoudt. Stellen geven op deze manier een openhartige en eerlijke inkijk in hun relaties.

Van verwachtingen die je stelt ten aanzien tot je partner tot open relaties en het omgaan met frustraties: de onderwerpen die daarbij worden besproken zijn herkenbaar en alledaags. Iedere aflevering komen andere stellen aan bod, elk met hun eigen, unieke verhaal.

Gevarieerde selectie

De programmamakers hebben daarbij een gevarieerde selectie gemaakt: van jong tot oud, monogaam tot polyamoreus en van prille verkering tot 40 jaar huwelijk. ‘Naar bed’ is een heerlijk wegkijkprogramma voor doordeweekse avonden.

De herkenbaarheid ervan maakt het niet alleen verslavend, de dialogen nodigen ook uit tot zelfreflectie. Automatisch ga je bij jezelf na hoe de relationele kwesties in jouw leven een rol spelen, en dát is wat ‘Naar bed’ wat ons betreft een gouden formule maakt.

‘Naar bed’ is vanaf maandag 24 januari om 21u30 te bekijken op VPRO en NPO 3. In 4 aansluitende weken zullen in totaal 16 afleveringen verschijnen. 

https://www.bedrock.nl/numerologie-relatie/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️