Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

De maandhoroscoop van november laat je de kracht in jezelf opnieuw uitvinden

Elke maand verhuist de zon naar een nieuw sterrenbeeld waarbij we ongeacht onze eigen geboortemaand de trekjes van dit kenmerkende sterrenbeeld zullen gaan overnemen. Van 23 oktober tot 23 november zal de zon in Schorpioen verblijven om ons te prikkelen.

De zon heeft niet alleen invloed op de aanmaak van vitamine D en meer melanine, maar ook op de manier waarop we ons gedragen en uiten.

Maandhoroscoop van 23 oktober tot 23 november

Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de zon in staat hebben we meer behoefte aan het behouden van vrede en het vermijden van zware onderwerpen (zon in Weegschaal) of juist een sterkere behoefte om de rauwe waarheid op tafel te leggen (zon in Schorpioen).

Zon in Schorpioen

Nu we gaan genieten van de krachtige transformerende energie die de zon in Schorpioen met zich mee gaat brengen, gaan de komende weken zeker geen saaie weken worden. Bereid je voor om meer uit jezelf te halen en jezelf te verrassen met de kracht die binnen in je zet!

Als echt waterelement is het Schorpioen die ons uitdaagt. Geen stille, kalme wateren die ons rust brengen maar stormachtig weer dat ons helpt om te gronden en om de kracht in onszelf weer te vinden. Niet alleen helpt het ons om nieuwe kanten van onszelf te ontdekken, maar het geeft ook een echte transformatie als jij je zelfvertrouwen weer weet te herpakken.

Om verder de berg op te kunnen klimmen, moeten we ook door de diepe dalen gaan en gelukkig helpt Schorpioen ons om ook in de duisternis toch de top te kunnen bereiken. Wees dus voorbereid dat de komende weken best eens pittig kunnen worden, maar weet ook dat dit echt onderdeel van een plan is.

Alhoewel we soms graag zouden weten welk levensplan voor ons is uitgestippeld, laat de zon in Schorpioen ons de komende weken juist ervaren dat de kracht ligt in het ontdekken van dit levenspad. Alle kleine afslagen die we hebben genomen, hebben geleid tot de persoon die je op de dag van vandaag bent.

En alhoewel de reis zeker niet altijd gemakkelijk is geweest, heeft het je vele lessen geleerd en laten zien dat het leven toch zeker een avontuur is. Een avontuur die we alleen moeten aangaan waarbij we de neiging zullen hebben om alle prikkels zelf in rust te verwerken. Geen uitbundig feestseizoen dus waarbij je alle dansvloeren wilt afgaan. Cosy season it is.

Nieuwe kijk op het leven

Dat de zon in Schorpioen ons dingen laat uitvogelen, is een ding dat zeker is, maar wat ook zeker is, is dat onze kijk zal veranderen. Zeker nu de wrede oorlog tussen Palestina en Israël gaande is, beseffen we dat het leven verraderlijk en kort kan zijn.

De nare smaak dringt diep door en zorgt er de komende weken voor dat je leert het leven meer te waarderen en opnieuw invulling zal gaan geven door te luisteren naar de zaken die je energie en positiviteit brengen.

We vinden het hierdoor lastiger om de dagelijkse moetjes uit te voeren omdat we meer aandacht hebben voor de dingen die ons passie brengen. Bijvoorbeeld door extra aandacht aan een spannende (nieuwe) liefde te gaan geven of de passie tussen jullie opnieuw in bloei te gaan zetten. Nu je toch meer binnen bent, kan je er maar beter gebruik van maken…

Fijn Schorpioenenseizoen!

Watertekens in de astrologie: kom meer te weten over Kreeft, Schorpioen en Vissen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️