Maannomade
Maannomade Horoscopen 17 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Boogschutterseizoen: tijd om de barricades te doorbreken!

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 22 november tot 21 december 2023 staat de zon in Boogschutter en worden we allemaal weer een stukje vrijer!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop van 22 november tot 21 december

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse bewustzijn, mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om na te denken over de betekenis van het leven (Zon in Schorpioen) of willen we gewoon genieten van alle uitdagingen die op ons pad komen (Zon in Boogschutter).

De komende vier weken zullen we dankzij de invloed van Boogschutter de positieve kanten van het leven extra belichten en een stukje meer leven.

Boogschutterseizoen

Dat er veel aan de hand is in de wereld, is een ding dat zeker is. Zorgen alom en we worden overspoeld met de negatieve kanten die onze angsten aanwakkeren of zelfs schuldgevoelens scheppen over onze veilige positie in het westen.

Nu het Boogschutterseizoen van start gaat leren we de kleinere dingen in het leven meer waarderen. Boogschutter is een passievol sterrenbeeld dat zijn passie voor het leven en het avontuur aan ons zal doorgeven voor vier weken.

Zijn vurige pit zal ons inspiratie geven om verandering aan te brengen. In plaats van geleid worden door angst, leren we van dit stoere sterrenbeeld om met volle borst vooruit te leven. Niet geremd door angst, door zorgen of schuldgevoelens, maar daarentegen juist te beseffen wat voor een luxe positie wij hebben om het leven met volle teugen te ervaren.

We leren dat we ons niet tegen laten houden door risico’s waardoor jij de komende weken best eens een verrassende keuze kan gaan maken. Niet omdat je je niet bewust bent van de gevolgen, maar je weet nou eenmaal dat je niet altijd in je veilige bubbel kan blijven. Een tijd dus waarin sprongen gewaagd kunnen worden, en als het aan de geluksvogel Boogschutter kan dat best positief gaan uitpakken.

Genieten van het leven

Nu jij je tijdens de maandhoroscoop van november 2023 zekerder voelt in de keuzes die je maakt en merkt dat je meer kan genieten van het leven, leer je dankzij de stoere kant van Boogschutter ook om je stem te gebruiken.

Waarom klein blijven en geleefd  worden door de situatie als je ook actie kan ondernemen? Een tijd waarin het voeren van demonstraties of het tegen anderen in gaan, je een boost van energie kan geven en een dosis zelfvertrouwen. We worden minder geremd door de sociale norm en beseffen tijdens dit seizoen hoe belangrijk deze vrijheid voor ons is, om keuzes te maken voor onszelf in plaats van voor de norm. Om voor anderen op te komen als jij je stem kan laten spreken zodat je niet stilletjes de brand aanschouwt.

Een stoer seizoen dus die je uitdaagt om een nog betere, vrije versie van jezelf te zijn! Wij houden wel van de energie die de maandhoroscoop van november 2023 meebrengt!

Nine Star Ki: Chinese astrologie waarmee je patronen doorbreekt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️