Maannomade
Maannomade Horoscopen 19 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Leeuwenseizoen breekt aan, tijd om het leven opnieuw kleur te geven

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 22 juli tot 21 augustus  staat de zon in Leeuw en staan we sterker in onze schoenen!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor augustus

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse bewustzijn, mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om thuis te blijven (zon in kreeft) of de slingers buiten de deur op te hangen (zon in Leeuw). De komende vier weken zullen we extra gaan genieten van alle eigenschappen van spontane en energieke Leeuw.

Leeuwenseizoen

Tijd voor de glitter en glamour, want als het aan de zon in Leeuw ligt worden de komende vier weken alles behalve saai. Denk aan meer lachen, meer gezien worden en meer aandacht! Tijd dus om ons uit de sleur te laten halen door een vurig sterrenbeeld dat ons zal inspireren om van elke dag een feest te maken.

Leeuw als passievol sterrenbeeld brengt ons een lichte energie waarbij we meer afstand nemen van onze emoties en het verleden zodat we meer in het nu gaan leven. Tijd voor meer plezier en minder zorgen, aldus de Leeuw.

Niet alleen zitten we tijdens het leeuwenseizoen minder in onze gedachten, maar we hebben ook minder zorgen omdat we minder stilstaan bij de toekomst. We voelen wat we nu voelen en leven in het moment. Een spontane tijd komt ons dus tegemoet waarbij we vaker in zijn voor een feest, een break om bij te komen of om onze dagelijkse planning eens helemaal om te gooien.

Waarom vast blijven zitten in je routines als jij jezelf kan prikkelen met nieuwe ervaringen? Begin eens klein door een ander ontbijt te maken dan normaal, een die je speciaal laat voelen, of neem een andere route. Vier het leven alsof het elke dag vakantie is om het zomerse, onbezorgde gevoel nog langer aan te kunnen houden.

Ga buiten je comfortzone

De onbezorgdheid die we nu ervaren komt niet alleen door de spontane kant van Leeuw, maar ook door de trotse kant. We hebben meer vertrouwen in ons kunnen en zijn daarbij meer geneigd om risico’s te nemen. Zelfs de meest brave Stieren kunnen tijdens dit seizoen niet achterblijven om eens buiten de comfortzone te gaan kijken…

Wellicht dat je over een aantal weken denkt, dat had ik anders kunnen aanpakken, maar spijt zal je nooit krijgen van jezelf uitdagen en het aangaan van nieuwe ervaringen. Dus durf tijdens de komende vier weken écht het leven in te stappen in plaats van geleefd te worden, aldus de flamboyante zon in Leeuw! Je mag best gezien en erkend worden voor de persoon die jij bent.

Het leeuwenseizoen is een fijn seizoen voor andere vuurtekens, zoals Ram, Leeuw en Boogschutters die meer vrijheid zullen ervaren in dit spontane seizoen. Luchttekens zoals Weegschaal, Tweelingen en Waterman gaan minder lekker op deze flexibele instelling omdat ze niet goed weten waar ze tijdens dit seizoen aan toe zijn…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️