Bedrock's expert
Bedrock's expert Persoonlijke verhalen 25 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Anne (25): ‘Mijn huisgenoot neemt klysma’s in onze gezamenlijke douche’

Anne (25) woont samen met drie huisgenoten. Onwijs gezellig, soms rommelig, maar de laatste tijd ook ongemakkelijk. Haar huisgenoot J (die ze niet bij naam wil noemen) neemt namelijk klysma’s in de gezamenlijke douche. “We durven niet meer zonder teenslippers in onze eigen douche te staan”, deelt ze met BEDROCK.

“Ik woon al drie jaar in ons studentikoze huis in Amsterdam. Dat is vooral lol trappen met elkaar, soms gaan we weken niet op stap omdat het thuis zo gezellig is. We doen niet moeilijk over een beetje rommel of een feestje thuis, maar de laatste tijd knaagt er één ding aan mij waar ik wél moeite mee heb. J heeft namelijk openlijk gedeeld dat ze klysma’s neemt in onze gezamenlijke douche.

Klysma’s in de douche

Ondanks ons drukke leven eten we zeker drie keer in de week samen. Inmiddels zijn we dan ook echt hele goede vriendinnen. We delen lief en leed. En soms ook ranzige dingen… alleen is dat vaak een ver van onze bedshow. Toen J vertelde dat ze eens per week een klysma onder de douche neemt, schrokken ik en mijn anderen twee huisgenoten ons een hoedje.

De lugubere functie van de doucheslang

J is altijd extreem met haar gezondheid bezig. Ze is rigide als het om voeding draait, heeft een strak sportregime en slikt een schare aan supplementen.

Toen haar ter ore kwam dat een klysma bijdraagt aan een gezonde darmflora, besloot ze het hef in eigen handen te nemen. Of eigenlijk: de doucheslang in eigen handen.

Doe-het-zelf

Ze vertelde in geuren en kleuren hoe ze geld heeft bespaart op een opzetstuk (ja, die bestaan…), door gewoon de douchekop eraf te draaien en die in haar anus te steken. Daardoor stroomt er lauwwarm water naar binnen, dat er na 5 tot 20 minuten weer uit moet. Door het water eruit te persen, reinig je je darmen van binnen en komen er restjes van de darminhoud uit. De doe-het-zelf variant van klysma’s onder de douche dus.

Met teenslippers onder de douche

Dat een klysma soms soelaas kan bieden bij constipatie, snappen we wel, maar serieus? Dit wekelijks als cleanse onder een gezamenlijke douche bij jezelf doen? Is ze helemaal GEK geworden!?

Natuurlijk hebben wij meteen gemeld dat we het onfris vinden als ze dit in onze douche doet. Daar had J eigenlijk geen boodschap aan. Ze vindt haar gezondheid prioriteit en gelooft écht dat ze alle crap uit haar lichaam spoelt.

Ze peinst er niet over om een speciaal opzetstuk te kopen. Je begrijpt: wij douchen tegenwoordig nog liever in de sportschool dan in ons eigen huis. Zonder teenslippers gaan we de douche niet meer in en een van mijn huisgenoten draagt zelfs latex handschoentjes. J vindt ons preuts en sensitief, wij vinden het een ramp dat ze klysma’s neemt onder de douche waar wij onszelf op willen frissen!”

Deze wetenschapper legt uit hoe je brein en darmen communiceren

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️