Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 27 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Is de Japanese Head Spa hét geheim voor meer haargroei?

De Japanese Head Spa is een behandeling die je niet wil missen! Annemarie van BEDROCK ging naar Skin for Skin op Urk en mocht zelf ervaren hoe deze eeuwenoude Japanse technieken vandaag worden toegepast voor stressvermindering en haargroei.

In combinatie met de producten van Skins for Skin werd er gescrubd, gemasseerd en de hoofdhuid werd zelfs gestoomd. Nooit eerder liep ik zo ontspannen de deur weer uit. Mijn haar was niet alleen super zacht, ik voelde me ook lichter in mijn hoofd.

De Japanese Head Spa voor ultieme ontspanning

De hoofdhuid is een zeer gevoelige plek omdat er veel zenuwen zitten die zich uitstrekken tot de buitenste lagen van de epidermis (de opperhuid). Hierdoor worden sensaties op de hoofdhuid intens ervaren. Minder fijne prikkels zoals jeuk of pijn zijn vervelend, maar fijne sensaties zorgen voor ongekende ontspanning. Deze laatste ervaar je wanneer je de Japanese Head Spa boekt.

Het is best gek dat we in onze westerse wereld, met een drukke levensstijl, stress en veel prikkels, vooral aandacht besteden aan de verzorging van ons gelaat, maar dat we de hoofdhuid vaak vergeten. Terwijl dit een verlengde is van onze gezichtshuid. Tel daar de gevoeligheid bij op en je hebt reden genoeg om de hoofdhuid iets vaker te vertroetelen.

Lichaam en geest in balans

De Japanese Head Spa is een behandeling waardoor je in diepe ontspanning raakt. De aanrakingen op het hoofd, voel je tot in je tenen. De behandeling stamt af van de eeuwenoude Japanse tradities van haarverzorging en massages. In het oude Japan was het belangrijk dat er niet alleen op lichamelijk niveau een verbetering plaats zou vinden, het herstellen van de innerlijke balans was minstens zo belangrijk.

Spoel de stress van je af

Tijdens de headspa neem ik plaats op een speciale behandeltafel en word ik omwikkeld met zachte grote handdoeken. De rustgevende ruimte creëert een fijne sfeer waardoor ik helemaal weg kan zakken in mijn eigen wereld. Tijdens de behandeling wordt de hoofdhuid op een fijne en ontspannen manier gereinigd en zo worden niet alleen onzuiverheden, maar ook opgebouwde stress weggespoeld. Het maakt mijn hoofd in alle opzichten leeg!

Tijdens de behandeling worden essentiële oliën, een hoofdhuidscrub en een zorgvuldig samengestelde detox shampoo gebruikt.

Meer haargroei door een ontspannen Japanese Head Spa

Gedurende de behandeling krijg je kalmerende hoofdhuidmassages die niet alleen zalig aanvoelen, maar ook de bloedcirculatie stimuleren. Deze verbeterde bloedcirculatie en de detox waarbij dode huidcellen verwijderd worden, bevorderen de groei van gezond en lang haar. Haarzakjes die misschien verstopt of inactief waren, krijgen weer meer kans op haargroei.

Het enige dat ontbreekt tijdens de behandeling is het unieke haarsupplement van Skin for Skin met collageen, verschillende haarvitaminen en mineralen. Deze zou je kunnen aanschaffen.

Ultieme ontspanning

Wat mij betreft is de Japanese Head Spa de ultieme ontspanning. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?Vooral het moment dat de boog met kleine waterstraaltjes over de hoofdhuid gaat terwijl je gemasseerd wordt, is echt genieten. Als de behandeling is afgelopen krijg je nog een scalp-treatment om de hoofdhuid goed te verzorgen, word je geföhnd en krijg je een verzorgende haarolie.

Deze ervaring was enorm de moeite waard! Het enige dat ontbreekt tijdens de behandeling is het unieke haarsupplement van Skin for Skin met collageen, verschillende haarvitaminen en mineralen. Deze supplementen kun je makkelijk aanschaffen via de webshop: www.skinforskin.nl, net als alle producten die gebruikt worden tijdens de headspa.

De voordelen van een meridiaan massage in het gezicht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️