Maartje Vis
Maartje Vis Horoscopen 3 jan 2024
Leestijd: 5 minuten

De niet-zweverige jaarhoroscoop: dit is wat 2024 voor jou in petto heeft

Trouble op het gebied van relaties, werk, familie of woonsituatie? Dit jaar kan dat zo maar omslaan! Deze kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen liggen in het verschiet in 2024 volgens de grote jaarhoroscoop.

Benieuwd naar wat het nieuwe jaar jou gaat brengen? In de jaarhoroscoop geven de sterrenbeelden weer welke kansen er op jouw pad komen en wat er voor jou gaat veranderen in 2024.

Jaarhoroscoop 2024: je kansen, focus en veranderingen

Dit is wat de sterrenbeelden jou dit jaar weer willen meegeven.

Ram

Dit jaar gaat er veel voor je veranderen op persoonlijk gebied, denk bijvoorbeeld aan relaties. Je financiële situatie verandert ook, net zoals je spirituele pad. Je krijgt meer ruimte om te gaan voor de dingen die je graag wil bereiken en je laat het verleden los met een gerustgesteld gevoel. Je bouwt een sterke band op met jezelf en je bent niet meer zo gehecht aan de oude versie van jezelf.

Stier

De laatste jaren waren onstabiel. In deze periode heb je veel persoonlijke groei doorgemaakt. Soms voelde het misschien alsof je jezelf aan het verliezen was en je niet meer wist wie jij echt bent als persoon. In bepaalde mate klopt dat, maar nu is de tijd aangebroken dat je kennis gaat maken met de nieuwe jij! Je leert om met deze nieuwe versie van jezelf te leven.

Tweeling

Dit jaar worden er positieve ontwikkelingen voor jou in gang gezet en de komende jaren zul je dat zeker gaan merken. Er zijn veel dingen waar je naar uit kan kijken! Ondanks dat niet alles perfect zal zijn, heb je zeker meer blessings, support en ook mogelijkheden om te veranderen in je leven waar je eerst de kans niet voor had.

Kreeft

Dit jaar komen er relaties bij die in verbinding staan met je ambities. Je zult een gevoel van opluchting ervaren. Veel mensen met dit sterrenbeeld ervaren dit aan het begin van het jaar, maar het kan ook later komen. Het geeft je verlichting. Alle stress en de druk om iets te moeten doen of veranderen, verdwijnt op een fijne manier. Je zult veel mooie dingen ontdekken die er altijd al waren, maar eerst onderdrukt waren door de stress en anxiety.

Leeuw

Komend jaar ontvouwen diepe connecties  zich en komen er kansen op je pad die je losmaken uit de sleur. Er komt een flow jou kant op die jou inspireert en motiveert om de wereld te ontdekken en ook om jezelf beter te leren kennen. Dat komt door de moed die je hebt om er op uit te gaan, je routines te veranderen en een andere levensrichting in te gaan. Het niet weten hoe het loopt, wordt je grootste kracht en motivatie in 2024.

Maagd

Dit jaar is heel intens en bevrijdend voor jou. Het stuurt je nieuwe kanten op en je maakt kennis met verschillende lifestyles. Je leert waarom het zo belangrijk is om eigenwaarde te hebben, om bewust te zijn van je mogelijkheden en om op jezelf te vertrouwen, want dan is alles mogelijk! Dit jaar brengt je sterke relaties en soms hoor je lastige beslissingen te nemen in de banden die je hebt. Je leven verandert in een avontuur.

Weegschaal

In 2024 ga je volgens de jaarhoroscoop een grote persoonlijke transformatie doormaken waarbij je ook bepaalde delen van jezelf achterlaat. Hierdoor voelt het alsof je niet meer je gewoonlijke ‘ik’ bent. Je focus ligt op het verbeteren van je relaties en het volledig voelen dat je daarin tot je recht komt. Je kan veel veranderingen verwachten op het gebied tussen jou en anderen, veranderingen die ‘meant to be‘ zijn.

Schorpioen

Dit jaar neem je de controle over dingen in je leven. Je neemt controle over wie je bent, je impulsen en je reacties. Je zegt ‘nee’ als iets niet goed voelt en je neemt daar afscheid van. Je focust je op je gezondheid en je healing-journey. Je ontdekt wat je blij maakt en zal het pad inslaan wat jou daar ook brengt.

Boogschutter

Dit jaar ben je gefocust op de toekomst en zal de toekomst je ook supporten. Futurisme, een stroming die zich bezighoudt met de toekomst, kan op veel gebieden in je leven positief uitpakken. Denk aan je liefdesleven, business, communicatie of het opbouwen van een familie. De focus ligt onder andere op kinderen en jouw innerlijke child. De mind krijg je rustig op een fijne en kalmerende manier.

Steenbok

Dit jaar voel je een grote bevrijding in je persoonlijke leven en in je relaties. Je krijgt therapeutische ervaringen en je wordt herinnert aan je eigenwaarde. Misschien voelde je je verloren, bedrogen of niet begrepen en dat niet gelijk door anderen, maar door jezelf. Je voelt de waarde van al je harde werk en dat de battle die je gevoerd hebt het waard was. Je focus ligt op je mentale gezondheid en de kijk die je op geld hebt verandert ook.

Waterman

Dit wordt een introductiejaar voor je: een jaar waarin je een nieuw leven begint. Je maakt een transformatie door op het gebied van wie je bent, wat je doet, hoe je leeft, je gedraagt en wat je wil en nodig hebt. Je wordt emotioneel meer stabiel en er komen onverwachte veranderingen in je woonsituatie die een impact hebben op de rest van je leven.

Vissen

2024 wil dat je ongezonde routines en gewoontes achter je laat. Dit jaar leer je dat het leven je grootste leraar is en dat je in situaties beland die voor jou nodig waren op dat moment. Je wordt verantwoordelijk voor verslavingen waar je bij bent betrokken en je leert je daarvan los te maken.  Problemen die je eerst ervoer met je eigenwaarde, zet je nu om in kracht. Je leert een plekje in te nemen in situaties waar je geen controle over hebt en daar neem je de volledige verantwoordelijkheid over.

De jaarhoroscoop in 2024 geeft ons dus weer frisse moed om dit jaar vol motivatie en inspiratie in te gaan!

Happy new year! Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 januari

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️