Kim van der Blom
Kim van der Blom Betere wereld 20 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze zeldzame hybride zonsverduistering heeft veel effect op deze sterrenbeelden

Het is bijna tijd voor een zonsverduistering en niet zo maar eentje. Op 20 april vindt er een hybride zonsverduistering plaats. Dat dit voortkomt is erg zeldzaam, maar zal voor vier sterrenbeelden dan ook niet onopgemerkt blijven. Vier sterrenbeelden zullen namelijk een bepaald effect voelen van deze zonsverduistering.

Zit jouw sterrenbeeld er tussen?

Wat is een zonsverduistering?

Een zonsverduistering is een bijzondere gebeurtenis, het komt namelijk maar twee tot vijf keer per jaar voor. Wanneer dit gebeurt staan de zon en de maan in hetzelfde teken, gelijk aan de nieuwe maan. Tijdens deze gebeurtenis staan de aarde, zon en maan precies op een lijn. Hierdoor wordt de aarde voor een deel verduisterd.

Dit jaar verwachten we een hybride zonsverduistering. Dit is een zeldzame vorm van een zonsverduistering. Tijdens de route verandert de zonsverduistering van ringvormig verduistering naar een totale verduistering.

Wanneer vind de hybride zonsverduistering plaats?

Op 20 april 2023 vindt deze hybride zonsverduistering plaats. Om 06:00 uur komen de zon en de maan samen in het sterrenbeeld Ram. Een nieuw begin voor alle sterrenbeelden. We hebben alleen slecht nieuws, bij ons zal deze zeldzame gebeurtenis niet te zien zijn, maar dat betekent niet dat we geen effect van de hybride zonsverduistering voelen.

Ram (20 maart – 20 april)

De maan en zon komen op 20 april samen in Ram. Dit betekent een nieuw begin als we kijken naar identiteit en zelf-expressie. Deze zonsverduistering zorgt ervoor dat je je focust op je doelen. Jij bent altijd jezelf en voelt je het meest op je gemak wanneer je keuzes maakt die aansluiten bij wie jij bent. Op de dag van de hybride zonsverduistering zullen deze beslissingen duidelijk worden.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De hybride zonsverduistering is voor jou het begin van een nieuwe reis in jouw carrière en imago. Dit nieuwe begin richt zich op leiderschapskwaliteiten. Op werk kan jij altijd het voortouw nemen, maar deze keer krijg je de kans om jouw professionele leven naar jouw doel te sturen. Kies voor een rol die meer verantwoordelijkheid van jou eist. Dit is jouw kans om voor deze uitdaging te kiezen.

Weegschaal ( 21 september – 22 oktober)

Voor Weegschaal betekent de hybride zonsverduistering een nieuw begin op gebied van romantische relaties en partnerschappen. De Weegschaal is een zusterteken van de Ram. Hierdoor ben jij geneigd om op een niet-confronterende manier het leven te benaderen. Maar op 20 april ben jij niet bang om nieuwe connecties te maken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor de steenbok ga jij deze maand een nieuw begin in als het gaat om het gezinsleven. Jij pakt thuis de leiding en tijdens de hybride zonsverduistering krijg je de kans om volledig de leiding in handen te hebben. Je staat bekend als de planner van de sterrenbeelden, deze impulsieve energie kan dan misschien ook een beetje raar aan voelen. Onthoud vooral dat dit gunstig gaat uitpakken voor jou.

De hybride zonsverduistering is niet het enige wat op 20 april plaatsvindt. Op 20 april gaan we het stier-seizoen in, lees hier wat je te wachten staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️