Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

20 april begint het Stier-seizoen en dit betekent deze maandhoroscoop voor jou

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 20 april tot 20 mei staat de zon in Stier en komen we allemaal uit onze winterslaap tijdens het Stier-seizoen!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor april

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse bewustzijn, mood en ons ego. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we meer behoefte om risico’s te nemen (Zon in Ram) of blijven we liever bij het oude vertrouwde (Zon in Stier). De komende vier weken zullen we extra gaan genieten van alle eigenschappen van Stier.

Stier-seizoen

Een lekker aards sterrenbeeld is Stier, zo aards dat hij onder andere gekenmerkt wordt door zijn standvastigheid en stabiliteit. Hij weet graag waar hij aan toe is en zal niet zomaar spontane risico’s gaan nemen. Hierdoor kan je wellicht ervaren dat je de komende weken minder makkelijk beslissingen maakt en dat je weerstand ervaart als je merkt dat anderen je willen gaan haasten.

Net als het rijmpje ‘April doet wat ie wil’, kan Stier ons ook goed laten vasthouden aan onze eigen mening en keuzes. Stier laat zich niet zo snel gek maken, zeker niet door nieuwe trends of nieuwe projecten, maar weet dat hij zijn ogen op het grotere doel moet houden.

Hij laat ons inzien dat we niet altijd de snelste hoeven te zijn, maar dat het ook best prima is om over sommige paden wat langer te doen. Hierdoor kan je het gevoel hebben een tikkeltje lui te zijn, maar in het Stier-seizoen is dat echt niet erg!

Fijn, want nu de zon in Stier staat zullen we merken dat het voor ons makkelijker wordt om aan lange termijn projecten te werken, alhoewel sparen voor een grote uitgaven daar misschien niet onder gaat vallen. Stier is namelijk wel een tikkeltje materialistisch ingesteld waardoor je de komende maanden waarschijnlijk makkelijker geld uitgeeft dan dat echt nodig is. Niet goed voor je spaarrekening, maar wel goed om jezelf of anderen eens te verwennen.

Dat verwennen kan natuurlijk in de vorm van cadeaus, maar nu het Stierseizoen vol enthousiasme begint, kan je ook extra gaan genieten van lekker eten, goed weer en gezelschap of een fijne geur. Want alhoewel Stier misschien een tikkeltje materialistisch is ingesteld, weet hij ons ook aan te sporen om juist van de kleine dingen te genieten door meer in het moment te leven.

Minder haastig leven en meer ruimte voor genieten, iets wat in deze tijd van het jaar zeker goed zal gaan komen!

Net zo nuchtere sterrenbeelden zoals Stier, Maagd en Steenbok voelen zich wel thuis in dit rustige en niet-emotionele vaarwater, terwijl Schorpioenen, Watermannen en Vissen meer weerstand zullen ervaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️