Rosa Bertram
Rosa Bertram | LinkedIn Mind 23 dec 2021

BEDROCK is op zoek naar een freelance (social) designer

BEDROCK is hét online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. Onze pijlers zijn simpel: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op Bedrock vind je dagelijks informatie, tools en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. En wij laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Freelance redacteur

Daarom is BEDROCK per direct op zoek naar een freelance designer voor 1 of 1,5 dag in de week (op afstand!) die de visuele kant van BEDROCK onder handen neemt, zowel het online magazine (met illustraties) als sociale kanalen en dan met name Instagram.

Maken deze onderwerpen je warm: duurzaamheid, gezondheid, mentale gezondheid, klimaatverandering, meditatie, gelijkheid, zelfliefde en nog véél meer interessante onderwerpen, en ben jij een geweldige designer en til jij BEDROCK graag visueel naar een nieuw level? Stuur dan een mail naar [email protected] met een motivatie en CV.

Liefs,

team Bedrock

Reageer op artikel:
BEDROCK is op zoek naar een freelance (social) designer
Sluiten