Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 21 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

BEDROCK is per direct op zoek naar een freelance (social media)-designer

BEDROCK is hét online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. Onze pijlers zijn simpel: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie, tools en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. En wij laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

UPDATE: deze vacature is gesloten

Freelance designer

Daarom is BEDROCK per direct op zoek naar een freelance designer voor 2 dagen in de week die de visuele kant van BEDROCK op zich neemt, zowel het online magazine (met illustraties) als BEDROCK’s Instagram.

In de praktijk

  • In de praktijk komt het neer op dat jij als social designer verantwoordelijk bent voor de visuele kant van het Instagram-account. Denk aan: het zoeken van afbeeldingen, maken van illustraties, infographics en bijvoorbeeld andere posts als Reels.
  • Ook creëer je de illustraties voor het magazine .
  • Je kunt op afstand werken.
  • Je kunt je creativiteit en passie voor bewust leven hier perfect in kwijt!

We zijn per direct op zoek naar dé bewuste designer die het leuk vindt om zich hier de komende periode in onder te dompelen.

Maken deze onderwerpen je warm: duurzaamheid, gezondheid, mentale gezondheid, klimaatverandering, meditatie, gelijkheid, zelfliefde en nog véél meer interessante onderwerpen, en ben jij een geweldige designer die zich de huisstijl van BEDROCK eigen kan maken? Stuur dan nu een mail met je motivatie, CV en dagtarief naar [email protected]

Liefs,

team BEDROCK

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️