Kim van der Blom
Kim van der Blom Welzijn 11 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Doe mee met de BEDROCK enquête en maak kans op een setje natuurlijke suncare van Naïf 

Wil jij ons helpen met het afstudeeronderzoek van redactiestagiaire Kim? Ik ben Kim van der Blom, vierdejaars communicatiestudent aan Hogeschool Leiden. Voor mijn afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar BEDROCK. Op basis van alle informatie die ik de afgelopen maanden heb verzameld, heb ik nu jullie hulp nodig! Je maakt ook nog eens kans op een leuke prijs!

Helpen jullie mij met mijn afstudeeropdracht?

Enquête

Ik heb de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar BEDROCK en de doelgroep. Voor het onderzoek ben ik nu op zoek naar vrouwen die bekend zijn met het online magazine BEDROCK, maar die het (nog) niet volgen op Instagram. Herken jij jezelf hierin? Vul dan de enquête in.

Wat kan je verwachten van de enquête? Deze enquête bestaat uit twaalf stellingen over het Instagram-account van BEDROCK. Deze enquête zal ongeveer 5-10 minuten duren. De enquête is volledig anoniem. Wie meedoet, willen we in het zonnetje zetten en daarom maak je kans op een leuk pakketje van Naïf met een paar van hun nieuwste minerale zonproducten! Vind de enquête via deze link.

Naïf Good Care

Door het invullen van de enquête maak je kans op een leuk pakketje van Naïf. Dit merk is opgericht door twee vaders die er achter kwamen dat er schadelijke ingrediënten in babyverzorging zat. Hoe het begon als verzorging voor baby’s en kinderen, groeide het al snel uit tot verzorgingsproducten voor alle leeftijden. Waaronder zonnebrand!

Het pakket dat jullie kunnen winnen bestaat uit drie minerale zonproducten van Naïf voor volwassenen en kids. Met behulp van deze producten kan je op een veilige manier genieten van het mooie weer. Vul de enquête in en laat je e-mailadres achter om kans te maken. Net op tijd voor het mooie weer dat er weer aankomt.

zon

Help jij om dit onderzoek te laten slagen? We bedanken je alvast voor de hulp! En wie weet win jij wel de mooie prijs.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️