Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 7 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 8 mei tot 14 mei 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 8 tot 14 mei 2023

Maandag 8 mei

Maan naar Steenbok

De maan is de meest persoonlijke planeet binnen de astrologie en heeft invloed op onze emoties, gevoelens en behoeftes en wordt mede gevormd door het sterrenbeeld waar de maan op dat moment in staat. De komende dagen verblijft de maan in Steenbok waardoor we onze emoties meer naar de achtergrond zullen plaatsen en een stukje nuchterder zullen zijn.

Daarnaast neemt onze bewijsdrang toe waardoor we geneigd zijn om een tandje harder te werken zodat we gezien worden. Ondanks dat we een stapje meer zullen doen, kunnen we het werken wel goed balanceren omdat het voor ons makkelijker gaat zijn om ons hoofd koel te houden. Geen gestress dus als de maan in Steenbok verblijft.

Woensdag 10 mei

Maan naar Waterman

Tijd voor verandering, letterlijk, want de maan verhuist naar Waterman die ons uitdaagt om te blijven innoveren om onszelf opnieuw te ontdekken. We staan meer open voor creatieve invallen en gebruiken dit ook om onszelf beter uit te drukken, waardoor je geneigd kan zijn om je haar of outfit eens totaal te veranderen.

Durf eens quirky te zijn, niet alleen voor de verandering, maar ook om jezelf uit te dagen volledig jezelf te zijn en te omarmen. Je bent uniek zoals je bent, dus waarom zul dat niet uitstralen naar de mensen om je heen? Een fijne maanpositie dus die ons niet alleen helpt om onszelf meer te accepteren, maar dit ook te doen naar anderen.

Zaterdag 13 mei

Maan naar Vissen

Tijd om uit te checken nu de maan naar dromerige Vissen verhuist voor een relaxed weekend. Met de maan in Vissen hebben we een sterkere behoefte om op te laden en dat doen we mentaal al door onze verwachtingen meer los te laten zodat er ook meer ruimte komt om te voelen.

Door dit gevoelige sterrenbeeld voelen we sterker aan wat we nodig hebben waardoor je dit weekend in principe alle tools in huis hebt om te zorgen dat jij komende week weer genoeg energie hebt om te knallen. Daarnaast sta je ook meer in contact met anderen waardoor moederdag een fijne dag gaat worden om tot elkaar te komen.

Zondag 14 mei

Mercurius direct in Stier (tot 11 juni)

Het is tijd om Mercurius retrogade niet langer meer de schuld te geven van vertragingen en communicatieproblemen want de komende tijd vervolgt Mercurius weer zijn normale route. Niet langer meer retrograde, maar lekker direct waardoor we weer gaan genieten van de normale Mercuriusenergie. Als planeet van communicatie en analyse zorgt Mercurius in Stier ervoor dat we de komende tijd nuchterder onze boodschap zullen overbrengen.

Minder emotioneel en een stukje rationeler waardoor je retrograde mess-up’s­ weer kan goedmaken met de ander. Mocht het geld tijdens retrograde sneller uit je portemonnee zijn gevlogen dan dat je hebt kunnen sparen, dan zal je komende tijd gaan merken dat jij je financiën weer snel op orde hebt omdat je met je gedachten meer met de langere termijn bezig bent.

Wel oppassen voor terrasjes, want grote kans dat je daar meer geld zal gaan uitgeven…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️