Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 7 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 7 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 7 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (ons onderbewustzijn): Vissen
  • Zon (ons ego): Weegschaal
  • Mars (onze passie): Tweelingen
  • Venus (onze liefde): Maagd
  • Mercurius (ons denkvermogen): Maagd

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Drie dagen voor de volle maan die in jouw sterrenbeeld schijnt, is de energie al voelbaar en ervaar je meer rusteloosheid. Extra goede reden om daarom vandaag nog vroeg je bed in te gaan en niet teveel van jezelf te vragen. De dagen voor de volle maan zijn al vermoeiend genoeg.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Dat ook koppige Stieren mensen om zich heen nodig hebben, is ook vandaag duidelijk als de Vissenmaan je laat zien dat je er niet alleen voor staat. Een warm gebaar kan uit alle hoeken komen, dus stel jezelf open door wat meer te glimlachen en de gesprekken komen vanzelf naar je toe.

Hoe weet je of je chakra’s uit balans zijn (en hoe fix je het)?

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag is jouw mantra nog, slow down, want door de volle maan die zondag op je staat te wachten neemt de vermoeidheid al langzaam toe. Bereid jezelf voor door ook vandaag nog voldoende rust te pakken.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vandaag is bewustwording van je emoties en van jouw innerlijke wereld nog belangrijker, waardoor een extra meditatie of ademhalingsoefening best fijn kan zijn om de spanning even los te laten en vooral gewoon te zijn. De komende volle maan voel je vandaag extra sterk, dus denk eens na welk ritueel je graag zou willen uitvoeren.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu je meer in jezelf gekeerd bent, is het een mooie oefening om meer op je eigen intuïtie te gaan vertrouwen. Want aan de ene kant voelen de emoties misschien eng, maar ze geven je wel een duidelijk beeld van wie jij bent en wat je wilt. Les van Vissen: luister meer naar je hart en een stuk minder naar je ego.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Niet alleen heb je meer behoefte aan romantiek, maar ook meer behoefte aan sociale interactie. Ook als je geen romantische plannen had vandaag, kan een fijne gesprek met vrienden of vreemden je hart verwarmen. Niet alleen een harde werker, die Maagd, maar ook een fijne gesprekspartner.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Mocht je gisteren al niet helemaal scherp zijn, dan kan het vandaag nog een stukje erger worden nu de maan langzaam naar de volle maanfase toe verhuist en je een stuk vermoeider voelt dan dat je zou willen. Hopelijk kan je morgen wel uitslapen, om toch wat rust te pakken.

Er is meer in het leven dan alleen gelukkig zijn

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu je meer uit je schulp komt omdat je lekker in je vel zit, wordt je ook een stuk speelser en losser waardoor je meer plezier ervaart. Een fijne spontane energie om vooral alleen maar leuke dingen te doen vandaag. Goed excuus voor uitstelgedrag.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Dat het gras elders niet altijd groener is, wordt wel duidelijk nu de maan in Vissen je bewust maakt van al het moois dat je thuis hebt. Waarom altijd het avontuur opzoeken als er ook zoveel thuis nog valt te ontdekken. Tijd dus om die rusteloosheid achter je te laten.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu je emoties sterker aanwezig zijn door de gevoelige maanfase waar we in zitten, ben je ook gevoeliger voor wat anderen zeggen. Waar je normaal gesproken een sterke muur om je heen hebt (niet altijd handig), voel jij je vandaag kwetsbaarder als je dingen hoort die je liever niet weet.

Altijd moe? Dit kan de reden zijn waarom je zo slaperig bent

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu je de volle maan van zondag steeds sterker voelt, merk je ook dat je emoties nog meer omhoog beginnen te komen. Maak er dus een rustige dag van, of probeer thuis te werken om onnodige prikkels te vermijden.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Dat er veel maanenergie is nu de maan in jouw sterrenbeeld staat, wordt ook nog eens versterkt door het feit dat de maan bijna in haar volle maanfase staat waardoor je vermoeider en gevoeliger wordt. Geen goed moment om zware gesprekken aan te gaan, want je bent emotioneler dan dat je gewend bent…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️