Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 14 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 14 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 14 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Tweelingen
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Naast dat de maan in Tweelingen je praatbehoefte versterkt, zorgt het er ook voor dat jouw mentale radartje sneller gaat draaien waardoor je in een lekkere flow terecht komt. Je kan sneller schakelen tussen gedachten en taken waardoor met name afwisseling vandaag een goed idee is. Urenlang werken aan een saai project dus absoluut niet, daar heb je niet de concentratie voor.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Naast dat de maan vandaag nog in Tweelingen staat, zijn we ook al een tijd onder invloed van Mars in Tweelingen waardoor je nog sterker wordt uitgedaagd om risico’s te nemen die buiten je straatje liggen. Mars laat je in zien dat er nog veel meer te ontdekken is dan je veilige haven en zorgt ervoor je meer risico’s durft te nemen. Stoer hoor.

 

Hoe ontwikkel je meer compassie?

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De laatste dag met de maan in jouw sterrenbeeld zorgt ervoor dat dit ook een goed moment is om ook nieuwe initiatieven te gaan starten. Je hebt ideeën genoeg en weet dankzij jouw skills precies de juiste mensen te vinden die je verder zouden kunnen helpen. Tijd om je ideeën uit te gaan werken tot een passie, want niet alleen emotioneel heb je daar meer behoefte aan (de maan in Tweelingen), maar ook vanuit je hart (mars in Tweelingen) is er een oergevoel.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een laatste dag om nog goed na te denken wat je nu zo bezig houdt. De maan in Tweelingen laat je meer naar binnen keren waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe inzichten te krijgen over je emoties en onderbewustzijn. Lekker uitpluizen dus.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Waar de maan zorgt voor emotionele behoefte om omringd te worden door mensen, zorgt ook Mars in Tweelingen er de komende weken voor dat je nog beter in groepsverband straalt. Mits je niet je ego teveel laat opspelen, want de vurige kant van Mars kan ervoor zorgen dat je teveel de leiding gaat nemen waardoor drama kan ontstaan.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ondanks dat de maan in Tweelingen zorgt voor een lekkere vibe op het werk, is dit ook het moment om bewust te worden van de mentale load. Het is natuurlijk makkelijk om op te gaan in werk door veel te moeten schakelen, dus vanavond mag je best je rust gaan pakken.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Door de flexibele instelling van de maan in Tweelingen, heb je een grotere behoefte aan nieuwe prikkels en avonturen. Een goed moment dus om na te denken over weekendjes weg, of musea die je nog graag wilt bezoeken.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De laatste dag om nog te genieten van de versterking van jouw sensuele kant en dankzij de maan ben je ook niet vies van een beetje ontdekken. Stap dus vooral eens de speeltjeswinkel binnen of kijk eens films met spannende tintjes, wie weet brengt het je op nieuwe ideeën.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Dat de energie de komende tijd niet alleen om liefdesrelaties draait nu maan en Mars invloed uit oefenen op jouw relaties, blijkt ook uit het feit dat de zon en Venus juist jouw vriendschappen en samenwerkingen een extra boost geven. Een mooie samenkomst van de grote planeten die ervoor zorgen dat je nog socialer wordt dan dat je al bent. Erg fijn om oude vriendschappen die je uit het oog verloren bent, nieuw leven in te blazen of jezelf open te stellen voor nieuwe samenwerkingen…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ook vandaag moet je nog extra op je eigen (mentale) gezondheid letten omdat het best emotioneel overweldigend is, wat je best lastig vind. Kijk daarom ook vooral naar actieve uitlaatkleppen zoals even sporten of een blokje om fietsen om niet alleen je hoofd leeg te maken, maar ook je lichaam moe zodat je sneller in slaap zal vallen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu je zo lekker in je flow zit, merk je ook dat het met je zelfvertrouwen wel goed zit. Niet dat het over het algemeen een hele grote issue is, maar dankzij zowel de maan als Mars in Tweelingen is vandaag de ultieme dag om te experimenten met je outfit of met je uiterlijk.

 

De 6 tofste duurzame outdoor & regenkleding

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ondanks dat de maan in Tweelingen je bewuster maakt van gesprekken, zorgt het er ook voor dat jij je extra gesterkt voelt als je tijd doorbrengt met de mensen die er toe doen. Een goede dag dus om af te spreken met mensen waarop je kan bouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️