Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Persoonlijke verhalen 14 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Rianne (32): ‘Mijn date bleek op social media mijn gave belachelijk te maken’ 

Al van jongs af aan heeft Rianne een bijzondere gave. Ze kan met geesten communiceren. Toen ze dat aan haar laatste date vertelde, vond hij het zo bijzonder dat hij er veel vragen over stelde. Al snel wist ze waarom: “Op social media vertelde hij in geuren en kleuren over mij en mijn ‘gekke’ gave”, vertelt ze aan BEDROCK.

“Roman en ik leerden elkaar kennen via Tinder. We stuurden veel berichtjes over en weer en belden af en toe. Na twee weken vroeg hij of ik niet eens met hem op date wilde. Ik vond het een leuke jongen, dus ik zei dat het mij wel wat leek. Na de date ging hij met mij mee naar huis.

Bijzondere accessoires

Ik heb in mijn huis veel bijzondere accessoires staan. Zo heb ik veel edelstenen, maar ook een boekenkast vol met boeken over spiritualiteit, helen, kruiden en geesten. Van jongs af aan heb ik namelijk een bijzondere gave. Ik kan met geesten communiceren. Vanaf het moment dat Roman één stap over de drempel zette, stelde hij veel vragen.

Ik had hem nog niet eerder verteld over mijn gave, maar besloot er toch eerlijk over te zijn. Hij vond het erg interessant, vertelde hij. We hadden een leuke avond en hadden ook seks. Toen ik wakker werd, was Roman alweer weg. Ik vond op mijn eettafel een briefje met ‘Zie ik je snel weer?’.

Vervolgdate

Een week later appte Roman of ik zin had om met hem uit eten te gaan. Onze eerste date was zo gezellig, dus daar had ik wel zin in. Ik deed een mooie jurk aan, deed make-up op en fietste naar het restaurant toe. De avond eindigde wederom in mijn huis, in mijn bed. Na de seks liep Roman een rondje door de woonkamer en pakte een boek uit mijn boekenkast.

Weer stelde hij veel vragen over mijn gave. Ik ben er altijd best voorzichtig mee, maar ik had zo’n goed gevoel over hem, dat ik er voluit over heb gepraat. Had ik dat maar niet gedaan.

Mijn gave belachelijk maken

De volgende ochtend was Roman weer zonder iets te zeggen vertrokken, ook al hadden we afgesproken om samen nog te ontbijten. Ik vond het erg jammer. Twee uur na het wakker worden kreeg ik een berichtje van een vriendin.

Zij vertelde dat Roman een oud-collega was die zij nog steeds volgde op social media en dat ze mijn interieur herkende. Blijkbaar had hij op zijn stories op Instagram mij belachelijk gemaakt. Hij vertelde dat hij een date had gehad met iemand die een ‘echte heks’ bleek te zijn.

Met eigen ogen gezien

Ik geloofde het in eerste instantie niet, maar mijn vriendin kwam direct naar mij toe om het te laten zien. Ik belde Roman op, omdat ik wilde weten waarom hij dit deed. Het klikte toch zo goed tussen ons? Helaas nam hij niet op.

Daarop kon ik niet anders dan hem een berichtje sturen. Het enige wat ik daarop terugkreeg was: ‘bedankt voor de seks, tot nooit meer ziens’. Je snapt wel, dat ik sindsdien een stuk voorzichtiger ben geworden.”

https://www.bedrock.nl/goede-nachtrust-goed-voor-je-adv/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️